Östra Hoby, Borrby

Helgenäsvägen 14

REDO™
  • 5 rum
  • 100 + 90 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 395 000 kr

Villa på Österlen med öppna fält som granne!

Nu har du chansen att förverkliga drömmen om att bli ägare av ett mysigt hus på gemytliga Österlen! Ett rymligt hus som kan användas som både permanentbostad och fritidsboende. Här erbjuds gott om sociala ytor och två till tre stora sovrum, samt en härlig trädgård med böljande fält som granne!

Mitt på Österlen erbjuds ett pampigt hus med gott om potential att användas som både permanentbostad och fritidsbostad. Ett hus som renoverats med moderna val som smakfullt kombinerats med husets ursprung och äldre charm.

På entréplan välkomnas du till husets sociala del med två luftiga allrum som elegant ligger i fil med varandra med klassisk fiskbensparkett som slipats 2019. Här erbjuds en flexibilitet i planlösningen där du kan använda rummen separat som matrum och TV-rum, alternativt att använda som ett stort allrum där du tillåts duka upp med långbord under årets alla högtider och med gott samvete kan bjuda hem både familj och vänner. Under 2019-2020 renoverades även köket med ny fin köksinredning i harmonisk grå ton, nya vitvaror som smakfullt integrerats och nytt laminatgolv. Köket är även det av rymlig karaktär och erbjuder plats för både matgrupp och matlagning! På husets andra plan finns husets mer privata del, där du välkomnas upp till ytterligare ett allrum som även kan göras om till sovrum om behov finns. Ytterligare två sovrum finns på detta plan varav ett dessutom har tillgång till balkongen där du kan njuta av morgonkaffet samtidigt som solen stiger över de böljande öppna fälten. Badrummet på ovanvåningen har renoverats 2021 med fin våtrumsmatta, där duschhörna, WC och vask finns.

Källare finns under hela huset där två stora rum finns som kan exempelvis kan användas som extrarum, hobbyrum, eller förråd. På källarplan finns också separat tvättstuga med tvättmaskin från 2019.

OBS! Bostaden säljs med friskrivning. För mer information kontakta ansvarig mäklare.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Östra Hoby, Borrby

Helgenäsvägen 14

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.