Brunneby, Borensberg

Minkgatan 18

REDO™
  • 7 rum
  • 160 kvm
  • Villa

Perfekt familjevilla på Minkgatan!

Välkommen till Minkgatan 18 i Borensberg. Ett hem som kombinerar rymlighet, stil och komfort på bästa sätt! Detta imponerande hus erbjuder hela 7 rum och kök, perfekt för den stora familjen eller dig som vill ha gott om utrymme att växa i. Här möts du av ljusa, öppna ytor som bjuder in till sociala tillställningar, samtidigt som det finns möjlighet att skapa lugna vrår för avkoppling och privatliv.

Den välplanerade planlösningen gör att varje rum känns genomtänkt och funktionellt, det fina köket ligger i vinkel med vardagsrummet med fint ljusinsläpp tack vare fönster i flera väderstreck. Sovrummen på övervåningen är generösa i storlek, vilket ger dig utrymme att anpassa dem efter dina behov, vare sig det handlar om ett hemmakontor, gästrum eller barnens egna oaser.

Utöver bostadens interiöra charm, erbjuder tomten en härlig trädgård där du kan njuta av soliga dagar, plantera din egen lilla köksträdgård eller låta barnen leka fritt. Dessutom ligger Minkgatan 18 i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till skolor, förskolor, och vackra naturmiljöer, här får du det bästa av både stadens bekvämligheter och landsbygdens rogivande atmosfär.

Missar inte chansen att förvärva denna pärla i Borensberg! Välkommen att anmäla ditt intresse!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Brunneby, Borensberg

Minkgatan 18

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.