Borensberg

Vråkgatan 15

  • 5 rum
  • 121 kvm
  • Kedjehus
Utgångspris 2 795 000 kr

Fint renoverat radhus i Borensberg!

Välkommen till Vråkgatan 15 och detta välplanerade radhus!

Ni välkomnas in i hallen som har bra plats för avhängning av ytterkläder. Till vänster från hallen ligger köket som är fräscht renoverat i smakfull färgskala. Vardagsrummet är rymligt och har plats för både matplats och soffgrupp. Här finns en värmande braskamin samt utgång till husets baksida. I övrigt på entréplan hittar ni ett perfekt extrarum samt ett badrum. På övervåningen finns tre tilltagna sovrum, en klädkammare samt ett bra duschrum med tvättmaskin och torkskåp.

Baksidan har ett härligt söderlägen med sol stora delar av dagen. Här finns plats för större matplats/möblering vilket skapar perfekta förutsättningar för att bjuda hem vänner och familj. Vid entrén finns bra plats för parkering framför bostadens garage.

Borensberg är en pärla med ett fantastiskt läge där både Göta kanal och Motala ström passerar parallellt vid Borens mynning och utgör ett populärt besöksmål sommartid. Här finns restauranger och gårdsbutiker och omgivningar av härlig natur med skog och badsjöar. Man har en gemytlig småstadskaraktär med fina möjligheter till fritidsintressen och föreningsliv, det finns affär och fina förbindelser mot både Motala och Linköping med buss och bil!
Ett välplanerat och lättskött hem med ett toppläge i en attraktiv stadsdel i den östgötska lantligheten!

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Borensberg

Vråkgatan 15

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.