Bild på området. Fint läge!

Selleberga, Bjuv

Bygatan 2

Såld
  • 5 rum
  • 125 + 125 kvm
  • Villa

1-planshus med källare & separat verksamhetslokal perfekt för uthyrning eller egen verksamhet!

Välkommen till Bygatan 2 i Bjuv och denna stora fastighet med mycket potential för den som har stora planer med att bo och bedriva någon form av verksamhet.

Här erbjuds ett 1-planshus med källare fördelat på fem rum på entréplan och gott om utrymme i källarplan - perfekt för den stora familjen. I anslutning till villan finner vi en verksamhetslokal om ca 70 kvm (ej uppmätt), vilket öppnar upp möjligheten för den som vill bedriva egen verksamhet eller hyra ut en lokal och få ner sina boendekostnader rejält. Verksamhetslokalen är lämplig som restaurang, butik, café, kontor eller lager. Tomten ombonas av växter, garage, gräsmatta och erbjuder gott om parkeringsplatser i anslutning till verksamhetslokalen och huset. Nuvarande ägare har genomfört diverse förbättringar där man bland annat renoverat kök och värmesystem i huset. Villan och verksamhetslokalen är i behov av renovering.

Eventuella planer med verksamhetslokalen bör kontrolleras med Bjuvs kommun. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Huset är förbesiktigat genom Enspecta AB.

För mer information; välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Mer om mäklarna