Gunnarstorp, Bjuv

Gränsgatan 11

Såld
  • 4 rum
  • 147 + 30 kvm
  • Villa

1910-tals villa ned charm!

Denna charmiga villa med tidlös karaktär från 1914, välkomnar dig till en rofylld omgivning. Belägen med en lantlig känsla och omgiven av naturens skönhet, erbjuder detta hem en genuin atmosfär som genomsyrar varje rum.

Gränsgatan 11 är bodrömmen för den som värdesätter charm från tidigt 1900-tal med inslag av moderna lösningar och materialval. Den gedigna stenvillan uppförd anno 1914 har med sin tidstypiska arkitektur högt i tak och generösa fönsterpartier som släpper in naturligt ljus.

Fastigheten fördelar 147 kvadratmeter med charm över två våningar, stig in genom ytterdörren och möts av rymd & ljus. Öppet till ovanvåningen och takfönsterna genomsyrar ett inbjudande ljusinsläpp, slitstarka materialval och förvaringsmöjligheter gör hallen komplett. Badrummet är av riklig storlek präglat av ett smakfullt klinkergolv. Vidare når vi vardagsrummet som i anslutning till köket skapar en härlig inre känsla med utsikt över åkern. Här finner ni en stor öppen & socialyta som väntas på att möbleras efter egen smak och tycke. Med ett parkettgolv vilande under fötterna väntas sena kvällar med vänner & familj att avnjuta med solnedgången utanför de stora fönsterpartierna. Köket erbjuder generösa arbetsytor och förvaring med ordentliga materialval. Här har ni möjlighet att laga god mat för gott sällskap i en harmonisk omgivning. Innan entréplan är komplett finner vi en toalett, källarnedgång samt ett extrarum i anslutning till köket. Ovanvåningen har inte ont om charm, original arkitekturen bevarad i fönsterpartierna som formar ett mysigt allrum och två stycken väl tilltagna sovrum.

Utanför huset sträcker sig en vidsträckt trädgård som bjuder in till avkoppling. Poolen som glimmrar i solskenet med en rik grönska som omringar skapas en fridfull miljö. Här kan du njuta av härliga sommardagar med familj och vänner, omgiven av en välskött grönska och blommor som doftar under årstiderna. Från denna pärla av ett hem kan du också njuta av en bedårande utsikt över de omgivande åkrarna. En panorama som förändras med årstiderna, och som erbjuder en ständigt föränderlig målning av naturens skönhet.

Gunnarstorp präglas av historia och tidlös charm från gruvtiden runt 1910-tal. De pittoreska gatorna kantas av vackra 1930-talsvillor och traditionella bondgårdar, vilket ger området en unik karaktär och atmosfär som få platser kan mäta sig med. Området är väl anslutet till Bjuv, Helsingborg och Åstorp där stora serviceutbud kan finnas. Vilket gör det till en idealisk plats för pendlare och familjer som söker både lugn och närhet till stadslivet.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna