Brogårda, Bjuv

Hallandsgatan 1

Besiktigad Försäkrad
  • 4 rum
  • 120 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 995 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välplanerat & lättskött 1-planshus byggt 2018!

Med såväl varsam som bestämd hand uppfördes detta 1-planshus 2018 i ett av Bjuvs mest populära villakvarter. Med ett stenkast från kommunikationer, grönska och skolor, kan vi nu erbjuda detta lättskötta hus perfekt lämpat för familjen som vill flytta in till ett nyckelfärdigt drömhem. Husets disponering och placering på tomten skapar goda möjligheter för den som vill njuta av solens timmar ute i trädgården. Nu finns möjligheten att bli "Bjuvs-bo" i ett av kommunens trevligare villagator, missa inte chansen!

Villan fördelar sina totalt 120 kvadratmeter på fyra rum och kök på riktigt rymlig tomt. Vardagsrum, kök och matplats ligger öppet och erbjuder stora sociala ytor. Tre rymliga sovrum, varav ett master-bedroom med eget badrum och förvaring. Interiört präglas boendet av kvalitativa ytskikt som går hand i hand med de idag dominerande inslagen av trä och naturnära färger som går ton-i-ton. Grundtanken och själva signumet för huset är hög kvalité och tidlösa materialval i kombination med funktionalitet och modernitet.

Design kök från Italien består av mörka köksluckor med struktur, in-frästa handtag, matchat med en snygg grå bänkskiva. Köket erbjuder kyl, frys, induktionshäll, micro, ugn, diskmaskin och köksfläkt. Två helkaklade badrum med stora modern marmormönstrad keramik och påkostad inredning. Båda är utrustade med duschhörna, kommod med underskåp , spegel, golvvärme och spotlights. Vidare finner man ett separat klädvårdsrum med gott om förvaringsskåp, tvättmaskin samt torktumlare. På golvet vilar en 1-stavs vitlaserat parkett och samtliga väggar är slätspacklade och vitmålade, med undantag för enstaka panelvägg.

I anslutning till huset finner man gott om yta för bilar på uppfart. Nybyggt och rymligt förråd finns i anslutning till uppfarten. Trädgården består av en fin uteplats av komposit trall och glasräcke, gräsmatta, tujahäckar, stenlagd uppfart och ett lyxigt spabad. Trädgården är lättskött och har god potential för den som vill skapa en egen oas på sikt. Här bor man med lyxen av nutidens bekvämligheter samtidigt som vi avnjuter en naturskön atmosfär. I området finns lekplats, förskolor och skola 1-9 och goda kommunikationer med buss och tåg. Sammantaget en plats man ogärna lämnar när man väl har fått smak på den.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna, anmälan krävs!

Boka visning

  • Välkommen på visning, anmälan krävs. Bokning görs på annonssidan, tryck på "boka visning".

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Entréplan
    Entréplan

Brogårda, Bjuv

Hallandsgatan 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.