Billesholm, Billesholm

Bäckstigen 12

REDO™
  • 4 rum
  • 98 + 48 kvm
  • Villa
Högstbjudande 1 695 000 kr

Charmigt 1,5-planshus med källare i populära Billesholm!

Välkommen till Bäckstigen 12 - Ett charmigt hem med allt du kan önska!

Nu har du chansen att förvärva detta inbjudande 1,5-planshus med källare, beläget i ett mysigt villaområde. Med en boyta på 98 kvm och ytterligare 48 kvm biyta, fördelat på fyra rum, inklusive tre rymliga sovrum, är detta hus perfekt för dig som vill ha gott om plats för hela familjen.

Huset välkomnar dig med en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter. På entréplan möts du av ett stort, ljust vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbler. Den charmiga braskaminen blir en självklar samlingspunkt under kalla vinterkvällar. Vidare tar man sig till köket som bjuder på goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter ? perfekt för matlagning och middagsbjudningar. I anslutning till vardagsrummet hittar du även ett inglasat uterum som leder ut till trädgårdens härliga uteplats. Här skapas en naturlig övergång mellan inne och ute, perfekt för somriga grillkvällar med vänner och familj.
På entréplan finns även ett av husets tre sovrum samt ett stilrent badrum.

På övre plan finns ytterligare två rymliga sovrum, båda med plats för dubbelsäng och annan möblering. Här får du tillgång till en privat och lugn sovrumsdel, perfekt för hela familjen.

I källaren finns det inte bara en praktisk tvättstuga och toalett ? här hittar du också två allrum, perfekt som hobbyrum, lekrum eller hemmakontor. Dessutom finns ett pannrum som underlättar förvaring och drift.

Den generösa tomten på 557 kvm ger gott om utrymme för lek och trädgårdsaktiviteter. På framsidan av huset finns ett praktiskt garage med förråd, samt uppställningsplats för ytterligare en till två bilar.

På Bäckstigen i Billesholm bor du i ett lugnt och familjevänligt område omgiven av grönskande natur, med närhet till allt du behöver. Här kombineras småstadscharm med enkel pendling till Helsingborg och andra större städer. Njut av rogivande promenader, gemenskap med grannar och ett trivsamt hem i en ort där natur och bekvämlighet möts. Perfekt för dig som vill ha ett trivsamt boende med nära till både stad och landsbygd!

Bäckstigen 12 erbjuder den perfekta kombinationen av bekvämlighet och charm ? en plats där hela familjen kan trivas i många år framöver. Missa inte chansen att göra detta fantastiska hus till ditt nya hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Billesholm, Billesholm

Bäckstigen 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.