Barsebäcks by, Barsebäck

Hästskovägen 18

  • 8 rum
  • 255 + 33 kvm
  • Villa
Högstbjudande 6 150 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Familjevilla med fantastisk utsikt och närhet till golf och badmöjligheter

Välkommen till denna rymliga och charmiga familjevilla med en fantastisk utsikt över gröna åkrar och fält. Belägen i närheten av E6:an och kommunikationer är denna bostad perfekt för familjer som behöver smidiga pendlingsmöjligheter.

Här finns det även gott om möjligheter till fritidsaktiviteter. Med närhet till Barsebäckshamn kan du njuta av härliga bad och soliga dagar på stranden. För golfentusiaster finns Barsebäck resort, där du kan utmana dig själv på en av Sveriges bästa golfbanor.
Denna villa erbjuder både utrymme för avkoppling och hobbyaktiviteter. Med ett hobbyrum och en bastu kan du skapa din egen oas för avkoppling och rekreation. Den öppna planlösningen mellan kök, matsal och vardagsrum ger en luftig och inbjudande känsla. På övre plan finner du en mysig kamin och en härlig utsikt som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Här kan du koppla av efter en lång dag och njuta av lugn och ro. Förutom huvudbyggnaden finns det även praktiska byggnader såsom carport med elektrisk port samt en bod i trädgården för verktyg och redskap. Denna villa är verkligen något utöver det vanliga och erbjuder en perfekt kombination av komfort, fina vyer och närhet till natur. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara bostad i Barsebäck.

Boka visning

  • Bokad visning, anmälan sker på hemsidan eller till ansvarig mäklare på
    073-816 19 19

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Barsebäcks by, Barsebäck

Hästskovägen 18

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 5 800 000 kr
  • 5 800 000 kr Budgivare 1 2024-09-03 21:20