Trånghalla, Bankeryd

Uddebergsvägen 7

Besiktigad
  • 7 rum
  • 210 + 172 kvm
  • Villa
Utgångspris 6 500 000 kr

Toppskick i Trånghalla

På eftertraktade Uddebergsvägen i Trånghalla har vi nu det stora nöjet att kunna erbjuda denna familjevilla i toppskick - där det på senare år utförts ett flertal större renoveringar/ombyggnationer. Fastigheten består idag av en större bostad om fem rum och kök plus hel sluttningsvåning samt en mindre uthyrningslägenhet om två rum och kök och mäter totalt hela 210+172 kvm.

Exteriört är byggnaden i mycket gott skick med nyrenoverad fasad, till stora delar nya fönster samt omdränerad och isolerad källargrund. Dessutom har trädgården planerats om och stödmur byggt samt nybyggnation av altan med eftermiddagssol intill entrén - mycket smakfullt.

Invändigt består entrévåningen endast av stort vardagsrum och matsalsrum med öppen planlösning mot modernt kök med rejäl köksö samt ett lyxigt badrum med badkar. Härifrån når man också via fyra pardörrar den stora balkongen från vilken man överblickar Vättern och dess vackra omgivningar. På övervåningen finner man två sovrum i bra storlek, ytterligare ett helkaklat badrum, allrum med braskamin och panoramautsikt över Vättern samt master bedroom i anslutning till walk-in-closet. Sluttningsvåningen är riktigt rejäl och består av två sovrum/gästrum, klädvårdsavdelning, bastu, pannrum, smart förvaring samt rymligt gym/hobbyrum.

Bergvärme samt hyresintäkt om 6.800 kr/mån från uthyrningslägenhet, som också genomgått större renovering, bidrar till god boendeekonomi. Dubbelgarage samt biluppställningsplatser längs med gatan.

I närområdet finns också vacker badplats som sköts av Trånghalla-Berghalla villaförening. I Trånghalla finns även förskola och Torps skola F-6 ligger inte långt bort.

Sammanfattningsvis en unik bostad med bra storlek i genomgående mycket gott skick på eftertraktad adress. Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Trånghalla, Bankeryd

Uddebergsvägen 7

  • Uthyrningslägenhet.
    Uthyrningslägenhet.
  • Uthyrningslägenhet.
    Uthyrningslägenhet.
  • Uthyrningslägenhet.
    Uthyrningslägenhet.
  • Badplats endast 150 meter från fastigheten.
    Badplats endast 150 meter från fastigheten.
  • Badplats endast 150 meter från fastigheten.
    Badplats endast 150 meter från fastigheten.

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.