Backamo, Bankeryd

Mogatan 23

Såld
  • 3 rum
  • 92 + 75 kvm
  • Villa

Drömhem i Bankeryd

Välkommen till Mogatan 23! Ett Drömhem i Bankeryd

På en lugn gata i Bankeryd ligger detta stilfulla enplanshus med källare, som under de senaste fyra åren har genomgått en omfattande renovering. Här har inget lämnats åt slumpen, huset har fått både ny fasad, nytt tak och hela entreplanen renoverad, vilket ger det ett fräscht och modernt utseende.

Huset erbjuder en elegant och ljus inredning med smakfulla materialval. Vardagsrummet har stora fönster, en braskamin för extra mysfaktor, och direkt utgång till en stor altan med både inglasad del och nybyggd pergola. Köket är perfekt för den matlagningsintresserade, med en generös köksö, plats för ett stort matbord, samt exklusiva vitvaror från Siemens inklusive en vinkyl.

De två sovrummen har parkettgolv och det rymliga master bedroom har dessutom en stilren glasdörr i New York-stil som öppnar upp mot vardagsrummet. Badrummet erbjuder modern komfort med golvvärme och handdukstork.

Detta hem är verkligen redo för att bara flytta in och njuta av, där varje detalj är genomtänkt för att skapa ett modernt och bekvämt boende. Välkommen hem till Mogatan 23!

Mer om mäklarna