Garpan, Åtvidaberg

Nyponvägen 4A

Besiktigad
  • 4 rum
  • 92 + 38 kvm
  • Villa
Högstbjudande 1 950 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Lättskött hus i ett plan med garage

Rikta era blickar mot detta hemtrevliga hus med ett ypperligt läge längst in på återvändsgata med lättskött tomt, inglasat uterum och vidbyggt garage.

Detta hem är disponerat på 92 kvadrat med en smart planlösning. Du kliver in genom hallen där du får direkt kontakt med kök och vardagsrum i öppen planlösning. I vardagsrummet finns en eldstad som bidrar med hög mysfaktor. Köket är modernt och fullutrustat och här finns en utgång till det inglasade uterummet i västerläge. Det finns tre rymliuga sovrum, ett fräscht, helkaklat badrum, tvättstuga samt gästtoalett intill entrén.

Den här enplansvillan är mycket väl omhändertagen och har genom åren renoverats med varsam hand vilket bidrar till en påtaglig hemkänsla. Här är det bara att flytta in och börja trivas från första stund.

Det här hemmet är som gjort för såväl den yngre som den äldre målgruppen. För barnfamiljen är det värt att nämna att det finns både förskola och skola på gångavstånd. Åtvidabergs golfbana ligger inom gångavstånd och Bysjön finns en promenad bort. Dessutom har man centrala Åtvidaberg med alla bekvämligheter en bit bort från bostaden.

Varmt välkommen på visning!

Boka visning

  • Viktigt att du anmäler dig till visningen. Boka in dig direkt via mäklarsidan eller kontakta ansvarig mäklare per sms/e-post. Välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Garpan, Åtvidaberg

Nyponvägen 4A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.