Öster, Åstorp

Långgatan 28

Såld
  • 4 rum
  • 128 + 108 kvm
  • Villa

Charmig 1-plansvilla på Öster i Åstorp - Stort och fridfullt boende med fantastisk trädgård.

Nu kan vi presentera en gedigen 1-plansvilla med källare på populära Öster i Åstorp. Med ett kanonläge i ett lugnt område står detta tegelhus på en stor och fridfull tomt och väntar på nästa ägare.

Huset fördelar 128 väldisponerade kvadratmeter på entréplan över ett stort vardagsrum, två stycken väl tilltagna sovrum, badrum och en toalett. Den luftiga och öppna planlösningen öppnar upp till det fantastiska vardagsrummet, med sin imponerade takhöjd som sträcker sig upp till nock, i anslutning till köket skapar en luftig och öppen känsla. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och erbjuder en fantastisk utsikt över trädgården. Här finns det gott om utrymme för både matlagning och socialt umgänge med nära & kära. Vardagsrummet är rena drömmen för den som värdesätter bekvämlighet och lyx i vardagen.

Två trappsteg ner väntar hjärtat av huset som pulserar en lugn känsla året om, här kan ni avnjuta läsning av en bra bok eller sena sommarkvällar med vänner & familj. Utanför altandörren väntar den insynsskyddade trädgården som erbjuder ett uterum, stenlagd altan och en stor öppen yta. Här kan du skapa din egen drömträdgård, odla egna grönsaker eller bara njuta av solen på den rymliga uteplatsen. Tomten erbjuder många möjligheter och är perfekt för barnens lek eller för trädgårdsfesten.

Huset är beläget på Öster i Åstorp, ett omtyckt och lugnt område med närhet till natur och service. Här bor du med bekvämt avstånd till skolor, affärer och kommunikationer, samtidigt som du har naturen runt hörnet för härliga promenader och fritidsaktiviteter.

Detta är ett hem som måste upplevas på plats! Välkommen att boka en visning med SkandiaMäklarna och upptäck allt detta fantastiska hus har att erbjuda.

Mer om mäklarna