Björnekulla, Åstorp

Gotlandsgatan 15

Såld
  • 4 rum
  • 104 + 10 kvm
  • Villa

Enplansvilla i populära Tingdal!

Välkommen till Gotlandsgatan 15, en charmig och familjevänlig enplansvilla med ett av områdets bästa lägen! Här erbjuds en bostad med en genomtänkt planlösning som maximerar varje kvadratmeter, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär genom hela hemmet tack vare generösa fönsterpartier.

Vid entrén möts du av en rymlig hall som ger en bra överblick av bostadens alla delar. Till vänster finner du ett inbjudande kök med full maskinell utrustning och gott om plats för ett matbord för 4-6 personer. Villan erbjuder tre rymliga sovrum som passar hela familjen samt ett rymligt badrum och en praktisk gäst-WC för extra bekvämlighet i vardagen. Här finns även ett separat grovkök med tvättmaskin, vilket gör vardagslivet ännu enklare. Vardagsrummet är husets hjärta och erbjuder flexibla möbleringsmöjligheter för såväl soffgrupper & middagsbord för större sociala sammankomster. Från vardagsrummet når du enkelt den lättskötta trädgården, en perfekt plats för utemöbler, grillhörna och andra utomhusaktiviteter. Precis intill carporten finns ett rymligt förråd som ger gott om plats för förvaring och extra utrymme för familjens alla behov.

Här bor du i ett hem som kombinerar komfort, funktionalitet och stil i en harmonisk helhet. Missar inte chansen att göra denna pärla till ditt nästa hem!

Åstorp är en hemtrevlig tätort beläget i nordvästra Skåne, med närhet till Ängelholm och Helsingborg möjliggör goda förbindelser till allt man kan önska sig i sin vardag. Här finns bra service med restauranger, livsmedelsbutiker, affärer och bibliotek. För barnfamiljen finner vi flertalet lekplatser, aktiviteter, förskolor och en skola upp till årskurs 9.

Välkommen för att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare Iman Nia.

Mer om mäklarna