Björnås, Åstorp

Björnåsvägen 10

Besiktigad Försäkrad
  • 6 rum
  • 190 + 43 kvm
  • Villa
Utgångspris 2 895 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Trevlig familjevilla med stor trädgård i populära Björnås!

På ett perfekt läge på en solig hörntomt, mitt i omtyckta och barnvänliga Björnås, ligger detta stora och trevliga 1,5-planshus om hela 190 kvm - ett hem som erbjuder allt och lite till för familjen. Här förenas välplanerade ytor och funktion i en harmonisk balans, med stora sociala ytor och smarta förvaringslösningar för alla behov.

När du kliver in genom entrén möts du av en ljus och öppen planlösning som bjuder in till umgänge och trivsel. Vardagsrummet, med sin centralt placerade braskamin, skapar en inbjudande och mysig atmosfär och blir en naturlig samlingsplats. Det moderna och fräscha köket, utrustat med en stilren köksö, erbjuder en fullt utrustad maskinpark, generösa arbetsytor och gott om förvaring. Den eleganta bänkskivan i granit ger köket en påkostad känsla och gör det till en fröjd att laga mat och umgås här.

Bostaden inrymmer tre rymliga sovrum på ovanvåningen var och ett med gott om plats för personlig inredning. Det stora, nyrenoverade badrummet som blivit flyttat är smakfullt inrett med exklusiva materialval, vilket ger en känsla av lyx och välbefinnande - kvalitetsdokument finns tillgängliga. Det gamla badrummet har delvis blivit borttaget för att ytterligare effektivisera planlösningen, det relativt enkla jobbet att färdigställa den nya hallen/passagen överlämnas till nästa ägare av bostaden.

Uterummet, som är stort och luftigt, blir en naturlig förlängning av hemmet och gör att du kan njuta av trädgården oavsett väder. Den välskötta trädgården erbjuder gott om plats för både lek och avkoppling, och det härliga trädäcket med integrerad pool gör det enkelt och smidigt att duka upp för stora och sociala tillställningar tillsammans med vänner och familj.

På framsidan finns en uppfart med plats för flera bilar samt ett rymligt garage med extra förvaring. I anslutning till garaget finns ett separat utrymme med egen ingång - en flexibel yta som med fördel kan användas för egen verksamhet, som hobbyrum eller annan kreativ verksamhet.

Här bor du i ett hem som förenar bekvämlighet med ett oslagbart läge i populära Björnås. Oavsett om ni drömmer om den perfekta familjevillan, sociala tillställningar eller lugna stunder i en fridfull miljö, så erbjuder detta hus allt ni behöver för att trivas.

Åstorp är en hemtrevlig tätort beläget i nordvästra Skåne. Det ligger mellan jordbruk, bebyggelse och friluftslivet ständiga närvaro. Närheten till Söderåsen, Ängelholm och Helsingborg möjliggör goda förbindelser till allt man kan önska sig i vardagen. Här finns bra service med restauranger, livsmedelsbutiker, affärer och bibliotek. För barnfamiljen finner vi lekplatser, aktiviteter, förskolor och en skola upp till årskurs 9. För pendlaren finns goda kommunikation med tåg och buss, och för bilpendlaren ligger E4/E6 inom nära räckhåll.

Bostaden är besiktigad och försäkrad för dolda fel. Vissa av bilderna i annonsen är digitalt stylade - kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Boka visning

  • Varmt välkommen på visning, anmälan krävs. Bokning görs till mäklaren eller på annonssidan, tryck på "BOKA".

  • Varmt välkommen på visning, anmälan krävs. Bokning görs till mäklaren eller på annonssidan, tryck på "BOKA".

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Björnås, Åstorp

Björnåsvägen 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.