Arkelstorp

Lille Pers väg 5

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 5 rum
  • 147 + 49 kvm
  • Villa
Högstbjudande 2 495 000 kr

Idyllisk fastighet med två bostäder och "bullerbyn-känsla" i Arkelstorp!

Välkommen till Lille Pers Väg 5, vackert beläget längs slingrande grusvägar och i hjärtat av naturen. Här bor man i en idyll med "bullerbyn-känsla", omringad av gamla stengärden och en vidunderlig utsikt. Det finns två bostadshus på tomten, ett vitputsat och ett med röd träpanel, båda smälter in i omgivningarna på ett otroligt vis och det är nästan så man tror att de alltid stått där. Här kan man välja att bo i precis den utsträckning man vill - permanent eller som fritidsboende, hyr ut en eller flera delar av husen eller varför inte skapa ett mysigt generationsboende där hela familjen bor tillsammans?

Dessa vackra, välskötta villor från 1900-talets början har stått sig väl genom åren, med en fortlöpande renovering som gjort den här platsen till en riktig dröm! Invändigt har man skapat en känsla av behaglig rymd genom att öppna upp till nock i delar av ena huset och ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. I varje rum finns det något som imponerar, detaljer som vackra brädgolv, kakelugnen eller kaminerna, de trärena bjälkarna i taket och den inmurade öppna spisen är bara några exempel.

Tomten är på nästan 9500 kvm och innefattar en mysig trädgård med uteplatser i flera väderstreck och en otrolig äppelodling. Garaget är rejält till sin storlek och på vinden ges möjlighet att inreda en lägenhet för den som önskar.

I Arkelstorp bor man med närhet till både skog, natur och sjöar. Med bara några kilometers avstånd finns fyra sjöar att välja mellan - Oppmannasjön, Ivösjön, Immeln och Lerjevallen.

Ja, ni hör själva - här kan man drömma sig bort i en oändlighet och faktiskt låta drömmar bli sanna. Kanske blir det just du som kommer få ditt "älskade ställe på landet".

Välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Arkelstorp

Lille Pers väg 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.