Välinge, Ängelholm

Tångavägen 104

Besiktigad Försäkrad
  • 7 rum
  • 198 kvm
  • Villa
Högstbjudande 2 995 000 kr

Förverkliga drömmen om lantligt liv!

Missa inte chansen att förverkliga dina drömmar om att bli ägare till denna underbara lantliga fastighet med en rymlig ekonomibyggnad/lada. Med en imponerande tomt på hela 2216 kvadratmeter finns det gott om utrymme för både avkoppling och kreativitet.

Huset erbjuder 198 kvadratmeter av genomtänkt planlösning, där varje rum präglas av härligt ljusinsläpp och generösa ytor. Från vardagsrummet tar vi oss till ett inbjudande uterum med direkt anslutning till ett trädäck som skapar en perfekt miljö för att njuta av långa, sköna sommarkvällar. Här kan du samla vänner och familj för härliga middagar och trevlig samvaro. Ett perfekt hem som både är praktiskt och estetiskt tilltalande!

Nu har du chansen att förvärva en oslipad diamant som bara väntar på sin nästa ägare för att sätta sin egen prägel. Med fantastiska möjligheter att renovera och anpassa efter egna önskemål, kan du skapa ditt drömhem på landet.

Den tillhörande ekonomibyggnaden erbjuder ytterligare utrymme för förvaring, hobbyverksamhet eller kanske en egen ateljé. Möjligheterna är många och begränsas endast av din fantasi.

Tångavägen 104 ligger i ett attraktivt område med närhet till både Helsingborg och Ängelholm, vilket ger smidiga pendlingsmöjligheter. Fastigheten har enkel tillgång till motorvägen, vilket underlättar resor till och från området. Dessutom är det kort avstånd till havet, perfekt för avkoppling och rekreation.

Välkommen att boka en visning och upplev möjligheterna på plats!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Välinge, Ängelholm

Tångavägen 104

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.