Örby - Älvsjö, Älvsjö

Gamla Magelungsvägen 48

REDO™
  • 7 rum
  • 85 + 83 kvm
  • Villa

Renoverad och rymlig familjevilla - Modern Komfort i lugnt område

Välkommen till Gamla Magelungsvägen 48 i idylliska Örby!

Detta charmiga hus har nyligen genomgått en totalrenovering och erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och klassisk elegans. Med en totalyta om 168 kvadratmeter finns det gott om utrymme för både avkoppling och kreativitet. När du kliver in i huset möts du av ljusa och luftiga ytor med stilfulla materialval. Det moderna köket är utrustat med högkvalitativa vitvaror och bänkskivor i vacker sten, vilket gör matlagningen till en ren njutning. Vardagsrummet är generöst tilltaget och perfekt för mysiga kvällar med familj och vänner. Totalt erbjuds sju rum varav fem sovrum fördelade på tre plan.

På den rymliga biaren hittar du en mängd möjligheter. Den kan användas som ett hemmakontor, gym, hobbyrum eller varför inte ett gästrum? Denna flexibla yta gör att du kan anpassa huset efter just dina behov och önskemål. Utomhus väntar en härlig trädgård där du kan njuta av solen från morgon till kväll. Här finns plats för både lek och avkoppling med familj och vänner. Den generösa och insynsskddade uteplatsen inbjuder till grillkvällar och härliga sommardagar.

Gamla Magelungsvägen 48 erbjuder inte bara ett fantastiskt hem utan även en oslagbar livsstil i ett lugnt och omtyckt område. På bekvämt avstånd finner du både Högdalens välutrustade centrum och knutpunkten Älvsjö med pendeltåget som trafikerar Södertälje-Märsta/Upplands Väsby och Uppsala samt Nynäshamn-Bålsta. Här finns allt du behöver, från matbutiker och delikatessbutiker till caféer, konditorier och restauranger. Dessutom finns BVC, tatuerare, skomakare, systemblaget, bowlinghall och simhall i närheten. Du har lika nära till vackra skogar och sjöar som till praktiska kommunikationer och service.

I Örby finns en lokal Hemköp på gångavstånd från huset. För den som vill storhandla så är Willy´s stormarknad placerat mellan Örby och Älvsjö, här finns även systembolaget.

Den snabba accessen till Huddingevägen gör detta boende till en perfekt bas med nära till allt du kan önska. Vidare tar du dig smidigt upp på E4:n på 5-10 min. Inom cykelavstånd från bostaden finns flera guldkorn. För den som gillar friluftsliv och träning finns Älvsjöskogens naturreservat och för ett svalkande dopp eller långfärdsskridskor rekommenderas Långsjön. Där finns även grillplats och Beachvolleybollplan. Vill ni äta gott finns massor av spännande matställen och fik runtom Älvsjö i form av; Långbro Värdshus, Älvsjö bageri, Aloé, Vivels konditori, Fru Marias Bak, TESO sushi, Rinos Bodega, och Herrängens gård.

Närhet till Bandängens parklek och mysiga Aspöparken gör det till ett populärt tillhåll för barnfamiljer. Dessutom återfinns både flertalet förskolor och grundskolor i närheten.

Huset ska besiktigas längre fram. Datum ej bestämt ännu.

Missa inte chansen att förvärva detta drömhem ? Kontakta mäklaren för mer info om denna kommande försäljning.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Örby - Älvsjö, Älvsjö

Gamla Magelungsvägen 48

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.