Älvsjö - Örby, Älvsjö

Sköldingevägen 34A

Såld
  • 6 rum
  • 146 kvm
  • Villa

Charmig 20-tals villa mitt i Örbys villaidyll!

Välkommen till denna fantastiska 20-talsvilla, där charm och karaktär möter modern bekvämlighet. Njut av härliga sociala ytor, inklusive ett stort vardagsrum perfekt för avslappnade samlingar, komplett med en stor altan i sydväst med sol hela dagen. Köket är elegant utformat med en generös matplats, perfekt för att välkomna större middagssällskap och skapa minnen för livet.

Med fyra rymliga sovrum på det övre planet erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen. Två fina badrum, ett på vardera plan. Bra förvaringsutrymmen på hela källarplanet.

Mysig trädgård med uppväxta träd och buskar omger dig, skapar en känsla av avskildhet och fridfullhet. Det är en trädgård som bjuder in till äventyr och utforskning, en plats där barnen kan leka och drömmar kan växa.

En pittoresk oas där du kan koppla av och återfå energi efter en lång dag. Denna villa är en perfekt kombination av historisk charm och modern livsstil, och är redo att välkomna dig hem.

Läget är optimalt med kort promenadavstånd till Örbyskolan, nya Hemköp samt bussar mot bl.a Älvsjö, Liljeholmen och Fridhemsplan. Det är också promenadavstånd till tunnelbanan i Bandhagens centrum och Pendeltågsstationen i Älvsjö.

Besiktningsprotokoll kommer nästa vecka.

Välkommen Hem!

Mer om mäklarna