Älvsjö - Örby Slott, Älvsjö

Götalandsvägen 192

Såld
  • 7 rum
  • 125 + 106 kvm
  • Villa

Nu är det dags för denna charmiga 60-talspärla att hitta nya ägare. Huset bjuder på en genomtänkt planlösning med fyra sovrum är praktiskt placerade på samma plan. Det stora, rymliga vardagsrummet badar i ljus och är perfekt för både avkoppling och umgänge. Intill finns ett stilrent kök med matplats med utgång till en härlig altan och en grönskande trädgård ? en perfekt plats för sommarens alla måltider och stunder i solen.

Öppen spis finns både på altanen och i vardagsrummet, vilket ger en extra touch av hemtrevnad och värme, särskilt under de kalla månaderna. På det nedre planet öppnar sig nya möjligheter; här finns utrymme för egen verksamhet tack vare en separat ingång som gör det lätt att hålla det privata och det professionella åtskilt.

Dessutom finner du ett smakfullt badrum med vattenburen golvvärme med badkar, dusch och bastu och ett allrum, även detta med en egen ingång. Detta utrymme kan användas som ett extra vardagsrum, gästrum eller till och med som en fristående del för uthyrning. Bra förvaringsmöjligheter med tidigare, garage, klädkammare samt dubbla tvättstugor.

Från Örby Slott/Liseberg tar du dig även till flera destinationer med buss; Buss nr 165 - Farsta/Liljeholmen Buss nr 144 - Fruängen/Gullmarsplan
Buss nr 163 - Kärrtorp/Bredäng/Älvsjö Buss nr 161 Gröndal/Midsommarkransen/Älvsjö Buss nr 173 Skarpnäck/IKEA.

Från huset har ni cykel/gångavstånd till Älvsjö Centrum med flertalet busslinjer och pendeltåg med destination Södertälje/Nynäshamn och
Uppsala/Märsta/Bålsta. Pendeltåget tar dig direkt till Stockholm Central, Arlanda flygplats och vidare till Uppsala.

Ni finner flera skolor i området med Sjöängensskola, Örby Skolan och Bäckahagens skolan samt flertalet förskolor med bl.a populära förskolan Sylvester.

I området hittar ni också mysiga ÖrbySlottsPark, promenadstråk, utegym mm.

Välkommen Hem!

Mer om mäklarna