Älvsjö - Långsjö, Älvsjö

Guldbaggestigen 6

  • 6 rum
  • 182 + 22 kvm
  • Villa
Utgångspris 8 900 000 kr

Fint och lugnt läge på återvändsgata

Välkommen till detta charmiga och rymliga hus, perfekt beläget vid kanten av Älvsjöskogen. Här möts ni av en prunkande, uppväxt trädgård som omfamnar huset med sina lummiga fruktträd och blommande buskar - en plats där varje hörn bjuder in till avkoppling och ro. Trädgården, som är en grönskande oas, skapar en harmonisk atmosfär där naturens skönhet är en del av vardagen.

När ni kliver in genom dörren möts ni av en rymlig hall och ett stort vardagsrum där ljuset flödar in genom de stora fönstren, vilket skapar en varm och inbjudande känsla. Här finns gott om utrymme för både umgänge och avkoppling. På entréplanet hittar ni även två ljusa och rogivande sovrum, ett charmigt kök med plats för matlagning och familjemiddagar, samt ett fräscht badrum som adderar till komforten samt gästtoalett

Nedre planet, som har en direkt utgång till den grönskande trädgården, erbjuder ytterligare utrymmen att utforska. Här finns ett mysigt allrum, två extra sovrum - perfekta för gäster eller som hemmakontor - samt generösa förvaringsmöjligheter. Efter en lång dag kan ni njuta av en stunds avkoppling i den bastun som finns i badrummet på detta plan, och låta stressen rinna av er.

Detta hem är en idealisk plats för den som söker en fridfull tillflyktsort nära naturen, utan att behöva kompromissa med närheten till stadens bekvämligheter.

Välkommen Hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Älvsjö - Långsjö, Älvsjö

Guldbaggestigen 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.