Älvsjö - Långbro, Älvsjö

Svartlösavägen 39

Såld
  • 5 rum
  • 136 + 22 kvm
  • Villa

Fint hus med hemtrevlig känsla bredvid allmäning!

Detta charmiga hus bjuder på en välkomnande atmosfär och en funktionell design som passar för en bekväm livsstil. Social planlösning med ett generöst matrum som erbjuder gott om plats för trevliga middagsbjudningar. Det stora vardagsrummet är en inbjudande plats för avkoppling och umgänge, med generösa ytor för möblering och stora fönster som släpper in naturligt ljus med utgång till altan i söderläge Fint kök med gott om arbetsyta och förvaring. Med tre väl tilltagna sovrum erbjuder detta hus gott om privat utrymme för familjen att njuta av. Varje sovrum är omsorgsfullt utformat med bekväma och funktionella detaljer för att skapa en lugn och fridfull miljö. Entré finner ni nere på souterrängplanet som erbjuder en stor rymlig hall med gott om förvaring. Under tillbyggnaden finns ett stort förråd om ca 20 kvm med ingång utifrån.

Plan och fin trädgårdstomt med gräsmatta med äppelträd och plommonträd samt buskar runt om. Här finns gott om plats för odling för den trädgårdsintresserade samt ytor för lek och spel.

Huset ligger fint intill en allmänning med grönområden i anslutning blir detta hus inte bara en plats att bo, utan också en plats att leva och uppskatta det vackra som omger det.

Visning planeras den 16 / 17 Juni.

Välkommen Hem!

Mer om mäklarna