Österåker-Östra Ryd, Åkersberga

Vivelvägen 30B

REDO™ Besiktigad
  • 7 rum
  • 188 kvm
  • Villa
Utgångspris 6 495 000 kr

Välplanerad villa med uthyrningsdel, garage, carport och Pool!

Välkommen till Vivelvägen 30 B - ett hem i hjärtat av det eftertraktade och barnvänliga Skånsta. Denna moderna 1,5-plans villa har allt du kan önska dig, från fristående garage med elbilsladdare till genomtänkt design och komfort för hela familjen.

På entréplan möts du av ett centralt beläget vardagsrum med en enorm takhöjd vilket ger en rymd och ljus och blir den naturliga samlingspunkten i huset med dörrar som leder ut till ett inglasat uterum - en förlängning av sommaren där du kan njuta av stunder året runt. I direkt anslutning till vardagsrummet finns ett tidlöst kök som är välplanerat och funktionellt. Takhöjden får de flesta att häpna och gör hela huset till one-of-a-kind! Vidare finner du ett rymligt Master bedroom med tillhörande walk-in-closet och ett eget badrum samt via entrén även en separat tvättstuga.

För dig som söker en extra inkomstmöjlighet eller plats för tonåringen eller gästerna finns dessutom en separat uthyrningsdel. Denna praktiska del av huset inkluderar ett sovrum, vardagsrum och en köksdel, vilket ger möjlighet till både integritet och bekvämlighet för boende eller hyresgäster.

Övre plan inrymmer förutom allrummet som blickar ned mot vardagsrummet även två sovrum samt WC/Dusch med bastu.

Välplanerad trädgård med både plats för lek och avkoppling. En inbjudande pool med pooltak sätter "pricken över i:et" för denna fastighet.

För barnfamiljen är detta område idealiskt med närhet till flera skolor. Akers Friskola (förskoleklass - årskurs 9) ligger på bekvämt avstånd, liksom Sjökarbyskolan (förskoleklass - årskurs 6) och Solskiftesskolan (förskoleklass - årskurs 3), vilket gör det enkelt för barnen att ta sig till och från skolan.

Du har även nära till vardagsbekvämligheter - ICA Skånsta ligger bara några minuters promenad bort, och till Åkersberga centrum tar du dig snabbt med cykel eller en skön promenad, cirka 10-15 minuter. Här finns allt du behöver, från shopping och restauranger till service och kollektivtrafik.

Välkommen på visning och välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Österåker-Östra Ryd, Åkersberga

Vivelvägen 30B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.