Åker, Åkers styckebruk

Granbyvägen 40

Såld
  • 3 rum
  • 85 + 85 kvm
  • Villa

Välplanerad familjevilla i omtyckt kvarter!

Varmt välkommen till Granbyvägen 40 i Åkers Styckebruk och denna välplanerade familjevilla i omtyckt kvarter! Charmig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till omgivande altandäck i sydvästläge. Stilrent kök med behändig köksö och väl tilltagen matplats med plats för flertalet middagsgäster. Fräscht badrum med kakel, klinker och behaglig golvvärme. Garage med gjuten platta och indragen el. Vid gaveln på garaget finns inhägnat träddäck med cirkelformad pool. Grönskande och uppvuxen trädgård i söderläge!

Inbjudande entréhall med förvaringsmöjligheter som öppnar upp till kök och vardagsrum i charmig öppen planlösning. Köket är utrustat med bl.a. glaskeramikhäll, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro mm. Spotlights i taket och väl tilltagen matplats med plats för flertalet middagsgäster. Via glasdörr nås det omgivande altandäcket i sydvästläge med sol under större delen av dagen. På entréplan finns även 2 trevliga sovrum varav det ena har utgång till altandäcket via glasdörrar. Badrum med kakel och klinker i ljus färgsättning.

Trappa leder ned till källarplan och här finns ytterligare 2 sovrum, tvättstuga och generösa förrådsutrymmen. Sovrummen är inredda med laminatgolv och tapetserade väggar. Ljus och fräsch tvättstuga med betonggolv och vitmålade väggar. Arbetsbänk, tvätt-ho och bra förvaringsmöjligheter. Möjlighet till hemmagym, kontor eller liknande.

Barnvänligt kvarter med närhet till skola, förskola och grönområden. Promenadavstånd till livsmedelsbutik, träningslokal och idrottsanläggning. Perfekt pendlarläge med kort bilresa till både motorväg och Läggesta station. Åkers Styckebruk kännetecknas utav natursköna omgivningar, vandringsleder på Sörmlandsleden och ett rikt kulturarv. Sjön Visnaren med allmän badplats övergår i de vackra Marvikarna med en paddlingsled hela vägen till Gnesta. Skottvångs gruva med restaurang, barnteater och musikunderhållning finns inom cykelavstånd.
Välkommen på visning!

Mer om mäklarna