Vattentornsområdet, Åhus

Briggvägen 13

Besiktigad Försäkrad
  • 4 rum
  • 110 + 110 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 150 000 kr

Villa i fint skick på barnvänliga Vattentornsområdet

På lugn återvändsgata, nära skola, förskolor och idrottsplats, presenteras denna välplanerade villa med plats även för den stora familjen. På entréplan erbjuds stora sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. tre rejäla sovrum och helkaklat badrum från 2019 med badkar. Från köket nås uterum som nyttjas från tidig vår till sen höst med utblick över trädgården. Vitt och grått är genomgående för husets interiör vilket skapar en modern helhetskänsla. En trappa ner nås källarplan som är inredd med sällskapsrum med kamin, ytterligare två rum, badrum samt rejäl tvättstuga. Från källaren nås även det vidbyggda garaget med plats för en bil samt förråd.

I trädgården i västerläge njuts solen från lunch till sen kväll. Häckar skapar insynsskydd till denna privata trädgård med härliga gräsytor, trädäck och plats för odlingar. Egen brunn med ny pump finns för bevattning. Dubbla uppfarter på framsidan ger plats åt flera bilar.

På Vattentornsområdet är det enkelt att trivas med trygga cykelvägar till skolor och med närhet till såväl stränder som byn och service.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vattentornsområdet, Åhus

Briggvägen 13

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.