Jursla, Åby

Lillsjövägen 19

Såld
  • 6 rum
  • 125 + 125 kvm
  • Villa

Välskött och gediget 1-planshus med källare och dubbelgarage - Jursla

I barnvänliga Jursla intill skog och natur ligger denna välskötta och gedigna enplansvilla med källare, om totalt 125 + 125 kvm och stor, friköpt tomt.
Denna välskötta enplansvilla med källare i barnvänliga Jursla erbjuder totalt 125 + 125 kvm boyta på en stor friköpt tomt, idealisk för familjer.

På entréplan finner vi totalt tre rymliga sovrum, ett arbetsvänligt kök som renoverats 2010 med plats för matbord och utgång mot den lummiga trädgården, ett rymligt vardagsrum och två toaletter. I vardagsrummet finner vi även en av två eldningsbara eldstäder. Går vi sedan ner i källaren finner vi en rymlig gillestuga med eldstad, ett stort allrum som idag är en verkstad, ett hobbyrum, pannrum samt WC och tvättstuga med egen bastu.
Här finns även ett vidbyggt garage och asfalterad uppfart som ger plats för flera bilar.
Huset värms effektivt upp med en bergvärmepump, och solceller på taket vilket ger både energibesparing (energiklass B) och komfort året runt.

På den insynsskyddade och lättskötta trädgården finner vi dels fina planteringar, buskar och en stor plan gräsmatta samt en rymlig altan, perfekt för både morgonkaffe och sommarens middagar.

Beläget i ett mycket attraktivt område i omtyckta Jursla, nära förskola, skola, bad i Lillsjön och goda kommunikationer, samt med närhet till skog med vackra elljusspår och promenadstråk, är detta en villa som verkligen har stor potential.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna