Jursla, Åby

Linnévägen 53

REDO™
  • 7 rum
  • 131 + 93 kvm
  • Övrigt
Högstbjudande 3 495 000 kr

"Familjevänligt suterrängradhus i natursköna Jursla!"

Varmt välkommen till Linnévägen 53 och detta familjevänliga radhus med ett högt och vackert läge i Jursla. Huset är byggt -67 i 2 ½ plan i suterräng och har en totalarea om 224 kvm. Trädgården har ett insynsskyddat sydvästläge mot skogsområde och de två balkongerna har en vidsträckt utsikt. Rymligt och praktiskt hus med bra ytor, många möjliga sovrum och generösa sociala ytor. Ett perfekt boende för barnfamiljen på den lugna återvändsgatan.

Entréplanet rymmer förutom goda förvaringsmöjligheter även två sovrum och ett större garage. På mellanplanet har fokus lagts på sociala umgängesytor med ett arbetsvänligt kök, tvättstuga, större vardagsrum, ett sovrum samt en gästtoalett. På det övre planet är husets mer privata delar belägna så som badrum och sovrum.

Lättskött trädgårdstomt som vetter mot allmänning, där det ett stenkast bort finns en fotbollsplan och lekplats. Asfalterad framsida och baksida med uteplats samt gräsmatteytor.

Här bor man i gemytliga Jursla och det mysiga närområdet har mycket att erbjuda! Här finns både skola, barnomsorg, härliga strövområden och motionsspår.
På promenadavstånd ligger även den populära badsjön Lillsjön. Bra kommunikationer med busshållplats på gångavstånd och bekvämt cykelavstånd till både Ingelsta shoppingområde och Norrköpings centrum.

OBS: Fler bilder samt besiktningsprotokoll kommer inom kort!

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Entréplan
    Entréplan
  • Mellanplan
    Mellanplan

Jursla, Åby

Linnévägen 53

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.