Klövsjö, Vemdalen

Sargasvägen 1

  • 959 kvm
  • Tomt
Högstbjudande 2 500 000 kr

Drömhusets tomt med ski in ski out i Solsidan, Storhogna!

Ski in ski out-tomt på solsäkra Solsidan i Storhogna! Fantastisk utsikt över Storhogna, skidbackar och Högfjällshotellet. Generös byggrätt och närhet till längdspår.

Välkommen till denna fantastiska tomt på solsäkra Solsidan i Storhogna, där ski in ski out blir verklighet. Belägen högt upp i området erbjuder denna tomt enastående panoramautsikt över Storhogna, skidbackarna, stugområdena och det anrika Högfjällshotellet. Här kan du verkligen trivas och njuta av den vackra omgivningen.

Med bara två tomter bort når du bekvämt skidbacken Solbacken, där den smidiga Solliften tar dig till Klövsjös skidområde. Perfekt för alla skidentusiaster! Tomten har generös byggrätt på upp till 140 kvm byggyta, en dröm för dig som vill förverkliga dina egna idéer och skapa det perfekta fjällboendet.

Solsidan har blivit känt som ett av de mest exklusiva och eftertraktade områdena i hela Vemdalsfjällen. Det är inte svårt att förstå varför. Med ski in ski out till både Storhognas och Klövsjös skidbackar, närhet till längdspår, sydvästläge med maximal solexponering långt in på eftermiddagen och kvällen samt en oas av lugn som är svår att hitta någon annanstans - detta är verkligen en drömdestination för alla fjällälskare.

Tveka inte att kontakta mäklaren för mer information eller om du behöver hjälp med kontakter inom byggbranschen.

Välkommen hem till ski in ski out på Solsidan i Storhogna!

Intresseanmälan

Är du intresserad? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Fakta

Bilder

Klövsjö, Vemdalen

Sargasvägen 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.