Nynäs, Gävle

Karlsborgsgatan 8

REDO™
  • Kommersiell fastighet
Högstbjudande 5 495 000 kr

Hyresfastighet på Nynäs

Nu finns möjligheten att förvärva en hyresfastighet med tre lägenheter på Nynäs i Gävle! Fastigheten är perfekt för förstagångsköparen alt. att du själv bor i en lägenhet och hyr ut de andra vilket ger dig en billig boendekostnad!

Lägenhet 1: 3 rok om 88 kvm. Stort kök med goda förvaringsmöjligheter och plats för större matgrupp. Vardagsrum med plats för större soffgrupp. Vidare in finns två stora sovrum, varav ena har en klädkammare och en fin kakelugn och det andra sovrummet har flera garderober för förvaring. Badrummet är delvis kaklat och är utrustad med dusch.
Lägenhet 2: 3 rok om 88 kvm. Stort kök med goda förvaringsmöjligheter och plats för större matgrupp. Vardagsrum med plats för större soffgrupp. Två stora sovrum med förvaring. Från ena rummet når du badrummet som har kaklade väggar och våtrumsmatta.
Lägenhet 3: 2rok om 45kvm. Vindslägenhet med två fina kakelugnar. Sovrummet ger plats för dubbelsäng och annat möblemang. Mindre kök men har goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet ger plats för både matgrupp och soffa. Badrum med våtrumsmatta och utrustad med dusch.

I källaren finns förråd till varje lägenhet och gemensam tvättstuga. Utöver detta finns en lummig trädgård med fruktträd, samt ett stort isolerat garage om ca 70kvm!

Planritning kommer inom kort!

Totala intäkter uppgår till ca. 310.000kr
Totala kostnader uppgår till ca. 45.000kr
Det ger ett driftnetto på 265.000kr/år

Alla lägenheter är uthyrda i dagsläget!

Äldre fastighet med bevarad charm såsom vedspisar, kakelugnar och härlig takhöjd! Fastigheten är belägen på Nynäs med närhet till allt - Matbutiker (Coop och Willys), förskola, skola, busskommunikation och sjukhuset. Härifrån har du även gångavstånd till Rådhustoget med sitt utbud av butiker, restauranger och caféer!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Fakta

Bilder

Nynäs, Gävle

Karlsborgsgatan 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.