Härlig uteplats Magnifik bostad

Sandskogen, Ystad

Södra Kasernvägen 1

  • 2 rum
  • 100 kvm
  • Fritidshus
Högstbjudande 5 995 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Idylisk villa i Ystads Sandskog

Belägen på ett mycket bra läge i Ystads Sandskog och med bara en kort promenad bort finner man kilometerlånga sandstränder, Ystad centrum, butiker, kommunikationer mm. Smakfullt och fint renoverad bostad med många tilltalande attribut såsom kamin, högt i tak, golvvärme, modernt kök och badrum.

Denna exklusiva bostad i Ystad Sandskog är en dröm för den som söker ett boende där elegans möter naturens skönhet. Med sin trevliga arkitektur och genomtänkta planlösning, är bostaden en harmonisk blandning av stil och funktionalitet.

Villan imponerar direkt med sin ståtliga fasad i en vacker nyans som harmoniserar med de omgivande träden och grönskan. De vita detaljerna framhäver den klassiska arkitekturen och ger huset en inbjudande och hemtrevlig atmosfär. Den stora altanen är perfekt för både avslappnade morgnar och festliga sommarkvällar med familj och vänner.

När du stiger in genom dörren möts du av en inbjudande hall som genomsyras av ljus och rymd. De smakfulla materialvalen och de neutrala färgtonerna skapar en varm och välkomnande atmosfär som genomsyrar hela bostaden. Vardagsrummet är generöst tilltaget och har stora fönsterpartier som släpper in rikligt med dagsljus och bjuder in naturen i hemmet. Kamin med sin rustika tegelvägg, ger en varm och inbjudande atmosfär, perfekt för mysiga kvällar framför brasan. En elegant spiraltrappa leder upp till den övre våningen, vilket förstärker den luftiga och rymliga känslan i rummet. Härifrån har du direkt anslutning till en matplats, perfekt för långa middagar i goda vänners lag, där det naturliga ljuset skapar en stämningsfull miljö året om.

Det stilrena köket är ett paradis för den matlagningsintresserade, utrustat med moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymmen. De vita skåpluckorna och den eleganta svarta bänkskivan skapar en tilltalande kontrast, medan fönstret ovanför diskbänken släpper in ett underbart naturligt ljus och ger en vacker utsikt över trädgården.

På detta våningsplan finner du även en gästtoalett som även är utrustad med tvättmaskin och torktumlare, vilket underlättar vardagens sysslor och gör det enkelt att hålla ordning i hemmet.

Den vackra spiraltrappan leder upp till ovanvåningen, där du möts av ett rymligt sovrum. Planlösningen på detta plan ger även möjlighet att delas av för ytterligare ett sovrum. Här sover du gott med naturens ljud som bakgrundsmusik, och vaknar upp till en ny dag med havets doft i luften.Från sovrummet har du utgång till en stor balkong, där du kan njuta av soliga morgnar med en kopp kaffe eller avkopplande kvällar.

Intill sovrummet finns ett stilrent badrum, som bjuder på en privat och avkopplande miljö, perfekt för en lång dusch efter en dag på stranden.
Carporten rymmer även en förrådsdel samt i sin förlängning även rymmer ett extra rum med tillhörande badrum och pentry.
Villans läge är oslagbart, omgiven av grönskande skog och med kort promenadavstånd till havet, lever du här mitt i naturen med alla dess fördelar, samtidigt som du har nära till Ystads pittoreska stadskärna. Här kan du promenera längs de gatustensbelagda gatorna, utforska de lokala butikerna, och njuta av en fika på något av stadens charmiga kaféer. Samtidigt erbjuder Ystad ett rikt kulturutbud för den som söker mer än bara en vacker omgivning.

Boka visning

  • Boka via vår hemsida

  • Boka via vår hemsida

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

  • Magnifik bostad
    Magnifik bostad
  • Härlig uteplats
    Härlig uteplats

Sandskogen, Ystad

Södra Kasernvägen 1

  • Magnifik bostad
    Magnifik bostad
  • Härlig uteplats
    Härlig uteplats
  • Stilrent kök med gott om förvaring
    Stilrent kök med gott om förvaring
  • Moderna vitvaror
    Moderna vitvaror
  • Stora sociala ytor och underbart ljusinsläpp från stora fönster
    Stora sociala ytor och underbart ljusinsläpp från stora fönster
  • Rymligt sovrum
    Rymligt sovrum
  • Badrum med dusch
    Badrum med dusch
  • Badrum med dusch
    Badrum med dusch

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.