Sandvik, Vreta kloster

Sandvik 44

REDO™
  • 2 rum
  • 32 + 8 kvm
  • Fritidshus
Utgångspris 995 000 kr

Somrig idyll i natursköna Sandvik!

Låt er bekantas med er nya sommarstugedröm! I Sandvik, utmed en liten grusväg vid skogens bryn möter vi den här underbara, rödmålade stugan som vackert omringas av den grönskande trädgården med stora gräsytor, stenpartier, blomsterrabatter och buskar. Fastigheten avgränsas av den härliga skogen som skapar en gemytlig atmosfär och en genuin "landet-känsla". Här kan semestern firas med såväl små som stora sällskap med idag sju stycken sängplatser. Stugan är välutrustad med vardagsrum, kök och sovrum. På framsidan finns en stor inglasad altan som kan nyttjas oavsett väderlek. De riktigt regniga dagarna kan avnjutas framför braskaminen som är placerad i vardagsrummet.

Utbyggnad av kommunalt vatten och avlopp kommer att ske till området med start 2026-2027. Preliminärt ska alla hus ha fått en förbindelsepunkt mellan 2027 och 2029. Se mer information under "Dokument & Länkar"!

Här finner ni ett fritidsboende ändamålsenligt såväl för den som söker lugn och ro som för den aktive. Välj själva om ni vill avnjuta långa lata dagar solandes och badandes vid den intilliggande sjön Roxen, dra på er löparskorna eller hoppa på cykeln för att svettandes njuta av natursköna vyer åt alla håll längs de åtskilliga vägarna. Strax nedanför sommarstugeområdet ligger Sandviks camping. Där finns badplats med fin sandstrand & bryggor, stora gräsytor, kiosk, café och minigolf.

Lägesmässigt finns många fördelar med Sandvik eftersom det endast tar 20 minuter att färdas med bil in till Linköping. Närmsta matbutik återfinns 10 minuter bort i den somriga idyllen Berg.

För er som vill investera i ert välbefinnande är detta definitivt rätt tillfälle. Säkra sommarstugedrömmen här och nu - välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sandvik, Vreta kloster

Sandvik 44

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.