Västra Vingåker, Vingåker

Brukskvarnsvägen 8

Besiktigad
  • 4 rum
  • 83 + 20 kvm
  • Fritidshus
Högstbjudande 2 400 000 kr

Välkommen till Brukskvarnsvägen 8

Mysig bostad i toppskick med ett perfekt läge som ger dig alla förutsättningar för avkoppling, nära till naturen och Hjälmaren.

Varmt välkommen till denna charmiga bostad på Brukskvarnsvägen 8 i Läppe. Här finner du en perfekt kombination av ett mysigt semesterboende och ett bekvämt åretruntboende.

Bostaden har en välplanerad planlösning och erbjuder ett kök, två sovrum, vardagsrum, kontor samt det stora välbyggda uterummet. I vardagsrummet finner man bostadens braskamin som skapar en mysig och varm atmosfär.

På den fina och väl omhändertagna tomten finns två stugor samt en redskapsbod med vedförråd. Första stugan man möts av är den välbyggda gäststugan med en härlig uteplats, som erbjuder en fin plats för familj och vänner att bo. Den andra stuga är lite mindre och ligger längre ner på tomten, som man kan komplettera med fler sovplatser.

Området som bostaden är belägen har ett perfekt läge och är barnvänligt. Från bostaden har man nära till naturen, fina promenadstråk och Hjälmaren, vilket ger dig alla förutsättningar för avkoppling. Närmsta stad är Vingåker som ligger cirka 15 minuter bort med bil.

Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad, kontakta mig för mer information eller vid intresse!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Västra Vingåker, Vingåker

Brukskvarnsvägen 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.