Österåker, Vingåker

Maren Hjälmarsvik

Besiktigad
  • 3 rum
  • 50 + 25 kvm
  • Fritidshus
Högstbjudande 1 200 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Hjälmarsvik

Missa inte chansen på detta naturnära fritidshus som ligger i Vingåker nära Hjälmaren! Detta mysiga fritidshus har en stor tomt med två rymliga lador där det finns gott om utrymme för dina projekt. Perfekt för att koppla av och njuta av naturen!

Varmt välkommen till detta charmiga och mysiga fritidshus.

Bostaden erbjuder två plan, där man finner bostadens vardagsrum och kök på entréplan. Uppe på övervåningen finner man de två sovrummen och kattvindarna som används som garderober/förvaring.

På den rymliga tomten om 5437 kvadratmeter finner du även två större lador som har gott om plats för förvaring. Den ena ladan har ett relativt nylagt tak och erbjuder utrymme för ett duschrum, loft och verkstad. I den andra ladan finns en vedbod, förrådsutrymme, två sovrum och ett utedass.

Här får du möjligheten att njuta av det bästa av två världar - en stor och lummig tomt som erbjuder närhet till vacker natur samtidigt som du har bekvämt avstånd till Hjälmaren.

Välkommen till detta drömmiga boende där möjligheterna är oändliga. Kontakta mig om du vill veta mer eller är intresserad av att komma på en visning!

Boka visning

  • Bokad visning - vänligen anmäl er vid intresse genom hemsidan eller kontakta ansvarig mäklare.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Österåker, Vingåker

Maren Hjälmarsvik

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.