Ältebo, Torsåker

Tenmursvägen 3

Såld
  • 2 rum
  • 45 kvm
  • Fritidshus

Charmigt fritidshus med lantligt läge!

Charmigt fritidshus med lantligt läge! En perfekt plats för dig som vill kunna åka ut till lugnet, sjön och naturen, året runt. Med vy över ängsmark och sommarhagar kan du här med fördel spendera dagarna i den egna trädgården, utforska den intilliggande skogen eller promenera ner till Ältebosjön och den plats man har servitut för att nyttja. Kanske lockar en tur med båt under sommarens varmaste dagar, eller kanske ett uppfriskande morgondopp såväl som svalkande kvällsdopp.
Storstugan bjuder på ett härligt uterum att samla dina nära och kära i till högtider eller bara för avkopplande stunder i solnedgången. Inne väntar fräscha ytskikt med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum vilka omger den trivselhöjande gjutjärnskaminen, perfekt för de kyligare dagarna. Sovrum med förvaring finns samt ett badrum med förbränningstoalett, dusch och handdukstork.
Extra sovplatser finns i gäststugan. Här finns två separat rum med varsin ingång, perfekt för de äldre barnen som vill ha eget tillhåll eller långresande gäster.

På tomten finns också bastubyggnad med vedeldat aggregat.

Välkommen till denna lantligt belägna pärla!

Mer om mäklarna