Björktorp, Strängnäs

Björktorpsvägen 11

Såld
  • 70 kvm
  • Fritidshus

Vinterbonad fritidshus i populärt kvarter!

Varmt välkommen till Björktorpsvägen 11 och detta charmiga fritidshus i omtyckt kvarter! Stilrent vardagsrum och modernt kök i en härlig öppen planlösning med anslutande matsalsdel. Stämningshöjande braskamin och genomgående trägolv. Utgång till nybyggt altandäck och trädgård i söderläge via dubbeldörrar. Den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket i kombination med altandäcket skapar en mycket trivsam umgängesyta. Smakfullt badrum inrett med kakel, klinker & golvvärme. Fönster i två väderstreck bidrar till ett härligt ljusflöde i badrummet. Populärt och barnvänligt kvarter med ca 5-10 min promenadavstånd till härlig badplats i söderläge med sandstrand och badbrygga. Kommunalt VA och fiber.

Välkommande entréhall med goda förvaringsmöjligheter som öppnar upp till vardagsrum och kök i en härlig öppen planlösning. Både köket och vardagsrummet är inrett med elegant furugolv och här finns också en karaktärsgivande braskamin. Modernt kök utrustat med bl.a. glaskeramikhäll, inbyggnadsmikro & diskmaskin. Anslutande matsdalsdel som rymmer flertalet middagsgäster och fönster som vetter ut mot den grönskande trädgården. Badrum inrett med kakel, klinker och behaglig golvvärme. Plastsbesparande vikbara glasduschväggar, handfat i kommod och spotlights i taket. Handdukstork, wc & spegelskåp. Bostaden erbjuder dessutom 2 trevliga sovrum placerade i varsin ände av huset.

Grönskande trädgård med lätthanterlig gräsmatta och flertalet fruktträd tex. bigarråträd, äppelträd & päronträd. Plommonträd och svartvinbärsbuskar. Goda möjligheter för den odlingsintresserade att anlägga trädgårdsland. Sjövatten för bevattning. Endast ca 5-10 promenadavstånd till härlig badplats i Mälaren med sandstrand. Möjlighet till båtplats via Björktorps båtklubb. Omtyckt kvarter med endast en kort bilresa eller cykeltur till Strängnäs med dess utbud av butiker, restauranger & kulturliv. Stockholm nås inom ca 1 h bilresa via antingen E20 alt. E18 alternativt 47 min med tåg till Stockholm central från Strängnäs resecentrum.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna