Sjösala, Stavsnäs

Nämdöfjärdsvägen 3

REDO™
  • 5 rum
  • 105 kvm
  • Fritidshus

Skärgårdsdröm i Stavsnäs - Vinterbonat fritidshus med trivsam atmosfär!

PRIVATVISNING MÖJLIG! Hör av dig till ansvarig mäklare för att boka tid.

Charmigt vinterbonat fritidshus på Nämdöfjärdsvägen 3 i Stavsnäs, Värmdö. Skärgårdsidyll året runt!

Drömmer du om en egen oas i skärgården? Då är detta fantastiska fritidshus på Nämdöfjärdsvägen 3 i Stavsnäs något för dig! Beläget på en stor, lummig trädgårdstomt vid Sjösala/Hölö, omringad av natur och kulturhistoria, får du en sällsynt chans att förvärva ett ställe där du kan koppla av och njuta av skärgårdslivet året om. Här befinner du dig nära både Rönnäsudd och Sjösala, kända platser från Evert Taubes klassiska visor - plats fylld med skärgårdsromantik.

Detta välskötta fritidshus om 105 kvm erbjuder en öppen och inbjudande planlösning som badar i naturligt ljus tack vare de stora fönstren som omfamnar flera av rummen. Här finns det gott om plats för både familj och vänner att samlas. Det imponerande ryggåstaket som sträcker sig till nock på ca 4 meter i vardagsrummet ger en luftig och ljus atmosfär, perfekt för såväl avkoppling som sociala tillställningar. Köket är hjärtat i hemmet och noggrant planerat för att kombinera funktionalitet med charm - idealiskt för både skärgårdsluncher till festmiddagar.

På baksidan väntar två härliga uteplatser i syd/sydsydvästläge, som erbjuder soliga stunder! Den ena uteplatsen är belagd med grus och utrustad med sittmöbler ? ett idealiskt ställe för att njuta av en kopp kaffe i morgonsolen. Den andra är en vacker träterass som passar perfekt för loungemöbler, sittmöbler eller solsängar - en inbjudande plats för avkoppling eller sociala sammankomster. Du har även möjlighet att utveckla flera "trädgårdsrum" i den rymliga och välvårdade trädgården, där du kan skapa din egen oas av grönska och blomsterprakt.

Övrigt:
Egen borrad brunn ger dig trygg och stabil vattenförsörjning.
Godkänt eget avlopp med ECO Box-system säkerställer en hållbar och miljövänlig livsstil.
Gäststuga som är perfekt för övernattande gäster, som en privat arbetsplats eller för tonåringar som vill ha sin egen plats.
Förråd i två delar där du kan ordna med sovplatser för extra gäster, organisera förvaring, pyssla med kreativa hobbyprojekt eller som snickeri - möjligheterna är många!

Detta är inte bara ett fritidshus, utan ett drömställe där du kan skapa oförglömliga minnen i en lugn och naturskön miljö. En plats där du kan leva det bästa skärgårdslivet, precis som du alltid föreställt dig. Kom och bo som det är eller utveckla det till ditt alldeles egna permanentboende!

Välkommen till din nya oas i Stavsnäs - kontakta mäklaren för visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sjösala, Stavsnäs

Nämdöfjärdsvägen 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.