Ringsö, Stallarholmen

Lärkringen 236

Såld
  • 3 rum
  • 61 + 14 kvm
  • Fritidshus

Högt beläget fritidshus med sjöutsikt

Varmt välkomna till Ringsö och ett högt beläget fritidshus med härlig sjöutsikt. Här radar kvalitéerna upp sig för dig som söker en rogivande tillflyktsort bort från stadens brus. Fastigheten erbjuder en plan och lättskött tomt i sydvästläge med generöst altandäck och många soltimmar med strålande sjökontakt. Invändigt inryms ett rymligt vardagsrum med öppet i nock, två sovrum, badrum och inglasat uterum . För övernattande gäster finns en separat gäststuga med fyra bäddar. Fastigheten säljs med allt lösöre inkluderat, vilket innefattar en Buster XL-båt och behändig fyrhjuling med tillhörande släp. Med två båtplatser, en på fastlandet och en på Ringsö ca 280 meter bort, kan du enkelt ta dig till och från fastigheten. Trots fördelarna bör det noteras att tidigare ägare har rökt i bostaden.

Bostaden välkomnar er via ett generöst altandäck i sydvästläge med gott om plats för både matgrupp och loungedel, perfekt för sommarens tillställningar. Väl inne möts ni av en välkomnande hall som ger ett gott första intryck. Till vänster når dem sociala ytorna i form av ett smidigt arbetskök med gott om förvaring och arbetsytor. Intill ligger det rymliga vardagsrummet med öppet i nock och plats för både sällskapsdel och matgrupp. Från vardagsrummet kommer ni ut till det inglasade uterummet med härlig sjöglimt. Huset inrymmer även två välplanerade sovrum, varav ett med plats för dubbelsäng och praktiska förvaringsmöjligheter. Badrum med våtrumsmatta och behändig duschkabin.

Exteriört erbjuder fastigheten både en plan och lättskött trädgårdstomt samt en delvis kuperad del. Högt beläget på fastigheten återfinns gäststugan med plats för övernattande gäster, utrustat med el, indraget vatten och tvättställ. Under det inglasade uterummet finns ett förvaringsutrymme för bland annat fyrhjuling och tvättmaskin samt torktumlare.

Välkommen till Ringsö, en naturskön ö belägen mitt i Mälaren, nära Selaön. Ringsö omfattar över 200 hektar land och 700 hektar vattenområde, med gemensamma fiskevatten för alla fastighetsägare. Avståndet till Selaön, som utgör fastlandsförbindelsen, är cirka 800 meter. Samfälligheten har två bryggområden. en vid Näsbyviken och en Sjöbacka, båda med parkeringsplatser och bryggor. Ön är indelad i nio etapper med totalt 272 tomter, varav några fortfarande är obebyggda. Sommarvatten är tillgängligt maj till september, med tappställen under vinterhalvåret. Sophämtning sker från maj till oktober. På Ringsö finns två badstränder, en i södra och en i norra delen, utrustade med grillplatser och badflottar.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

Mer om mäklarna