Norrtorp, Stallarholmen

Norrtorp 11

Såld
  • 3 rum
  • 75 + 17 kvm
  • Fritidshus

Rogivande fritidshus med naturen inpå knuten!

Varmt välkomna till Norrtorp 11 och ett härligt fritidshus på höjden med soligt läge beläget i vacker naturmiljö. Här erbjuds en möjlighet för dig som söker efter ett fritidshus med potential och ett naturnära läge med promenadavstånd till både bad- och båtplats. Här finns alla förutsättningar att förverkliga dina drömmar om ett skräddarsytt fritidshus. Fiber finns installerat.

Fastigheten välkomnar er via en praktisk uppfart som leder upp till bostaden och den charmiga verandan under tak i soligt sydöstläge, perfekt för sommarens morgonkaffe. Väl inne möts ni av tidsenliga trägolv och ytskikt i ljusa färgval. Socialt utformat vardagsrum med gott om svängrum och plats för matgrupp intill fönsterparti med rogivande utsikt mot naturen. Här finns det även utrymme för sällskapsdel framför den stämningshöjande kaminen. Bostaden inrymmer även två rymliga sovrum, duschrum, wc med förbränningstoalett och ett kök med generösa arbetsytor och praktisk förvaring.

Exteriört erbjuds både en plan och lättskött trädgård samt mycket naturtomt med härlig växtlighet och allt från björnbär till kantareller inom tomtgräns. Cirka 800 meter till närmsta bad- och möjlighet att hyra båtplats blir det enkelt att njuta av soliga dagar vid Mälaren. För den praktiskt lagda finns både en separat arbetsbod och vedbod.

Norrtorp samfällighet bildades 1977 och består av 38 fastigheter och medlemmarna har rätt att nyttja samfällighetens tre bryggor, fotbollsplan, strandstuga, gemensamhetslokal och bastu vid Mälaren.

Varmt välkomna att bekanta er med ert nästa fritidsboende!

Mer om mäklarna