Stöten, Sälen

Solhem 28

  • 6 rum
  • 93 + 21 kvm
  • Fritidshus
Högstbjudande 4 200 000 kr

Solhem 28 - Stöten

I populära Soltorgsbyn ligger Solhem 28, ett trevligt radhus med total yta om 114 m² byggt 2017 med äganderätt och egen lagfart.

Här bor du 300m från Soltorget som erbjuder backar, liftar, skidskola, restauranger och det nybyggda hotellet ''Stöten Ski Lodge Soltorget'', här finns också längdskidspår och skoterled!

Lägenheten har 5 sovrum, 2 badrum varav ett med bastu och fullt utrustat kök. Allrum finns på båda våningar, på entréplan finns en braskamin som ger extra stämning när det är dags för mysigt häng efter en dag ute i backen, längdspåret eller på skotern.
Lägenheten är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Här är den perfekta lägenheten för er som vill bo bra och bekvämt i Stöten med gott om plats för hela familjen.

Stöten förbättrar ständigt lift - och pistsystemet vilket gör att de under säsongen 2025/2026 kommer att göra skidupplevelsen från Solhem ännu bättre.

De två senaste säsongerna har hyresintäkterna legat på 236 000 kr till 255 000 kr, då har lägenheten varit uthyrd endast under vintersäsong.

Varmt välkommen att kontakta oss på SkandiaMäklarna i Sälen så berättar vi mer och bokar en visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Stöten, Sälen

Solhem 28

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.