Bränntorp, Rejmyre

Skrakstigen 5

  • 4 rum
  • 78 + 30 kvm
  • Fritidshus
Högstbjudande 1 595 000 kr

"SOMMARPARADIS I POPULÄRA BRÄNNTORP"

Drömmer du om ett sommarparadis med både fågelkvitter och badplats runt knuten? Då har du kommit rätt! För Skrakstigen 5 ligger beläget i populära Bränntorp med skog precis vid tomtgränsen. Lägg därtill att man på endast några minuters promenad kommer ner till sjön Stora Gryten med badplats och brygga.

Fastigheten erbjuder en huvudbyggnad om dryga 100 kvm med uterummet inräknat. Här ryms vardagsrum i öppen planlösning mot kök, två till tre sovrum samt duschrum. Det stora inglasade uterummet om 24 kvm har plats för stora sällskap och inbjuder till trevliga stunder från tidig vår till sen höst. I anslutning till huvudbyggnaden finns ett större förråd.

På fastigheten finns även en gäststuga med plats för två våningssängar om så önskas samt en trevlig veranda. En större carport med anslutande förråd ligger vid fastighetens infart med större parkeringsplats utanför.
Den stora tomten om 2480 kvm rymmer såväl buskar, träd och planteringar. På husets baksida finns en större uteplats med tillhörande paviljong och en mindre jacuzzi med dusch i anslutning.

Inom en två-tre års period är planen att Finspångs kommun kommer att dra in kommunalt VA till området.

Bränntorp är ett välskött fritidsområde som erbjuder aktiviteter för alla åldrar och är beläget ca 40 min från både Norrköping , Finspång och Katrineholm. Här finns flera badplatser, minigolfbana, fotbollsplan, kiosk, promenadstigar i grönområden, dansbana och mycket mer!

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Bränntorp, Rejmyre

Skrakstigen 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.