Gamla Oxelösund, Oxelösund

Femöre Lilla Danviksholmen 8

Såld
  • 4 rum
  • 77 + 17 kvm
  • Fritidshus

Skärgårdsställe med kommunalt V/A (sommar) 3 min från fastlandet.

På denna härliga plats i skärgården välkomnas du till ett fantastiskt sjöställe med härlig atmosfär och fantastisk utsikt från nästan varje rum. Till denna skärgårdstomt tillhör rejält tilltagen brygga med gott om båtplatser.

-Kommunalt V/A (sommar)
-Byggt 2012 på stor friköpt tomt
-Bra djup vid brygga
-Kvällssol
-3 min från fastland i G:a Oxelösund
-Rejäl brygga med sol hela dagen samt bastuflotte.

På denna härliga plats i skärgården välkomnas du till ett fantastiskt sjöställe med härlig atmosfär och fantastisk utsikt från nästan varje rum. Till denna skärgårdstomt tillhör rejält tilltagen brygga med gott om båtplatser. Några steg upp i slänten finner vi huvudbyggnaden om 77+ 17 kvm loft. Observera att jag har lagt in en alternativ planlösning för att enkelt få till fler sovrum på andra våningsplanet. Tomten är på hela 1463 kvm och är en lättskött bergstomt med goda möjligheter att bygga gästhus med bra läge. Bra djup i den lugna viken, går att komma in med större båtar. Bilderna säger mer än tusen ord. Här får du det bästa av två världar när det gäller skärgårdslivet. Lugnt och vindskyddat vid huset och svalkande och skönt vid den privata bryggan precis framför huset.
Genomgående hög standard då huset är byggt 2012 med kommunalt V/A (sommar). Allt i mycket gott skick och gediget byggt. Här har du bl.a närhet till Oxelösunds gästhamn med sjömack med två restauranger samt övriga utflyktsmål såsom Skärgårdsvåfflan, Hävringe och Svärklova restaurang.

Välkomna till ett underbart sjöställe i Oxelösunds skärgård, endast 1 timme från Stockholm och en kort båtfärd från fastlandet.

Mer om mäklarna