Tjuvholmen, Nyköping

Vårbroddstigen 2

  • 25 kvm
  • Fritidshus
Högstbjudande 1 495 000 kr

Härligt läge med fantastisk utsikt!

Vackra vyer och fina möjligheter på Tjuvholmen!

Varmt välkomna till Vårbroddstigen 2 och denna fint belägna fastighet på Tjuvholmen. Här finns möjligheten att sätta sin egna prägel på denna mysiga stuga eller börja om på nytt, valet är ditt!
Stugan erbjuder 25 kvadratmeter fördelat över kök samt ett mindre rum med plats för soffa och-eller säng med en härlig öppen spis som en extra mysfaktor (provtryckning ej utförd). I köket finns gott om plats för matbord och stugan har även en inglasad veranda som rymmer plats för loungemöbler/matplats. Nybyggd altan på framsidan av huset med väldigt fint solläge och fantastisk utsikt mot vattnet. Trädgården består delvis av en gräsmatta och delvis av berg med fina utvecklingsmöjligheter. Det finns även en redskapsbod på tomten som tillhör fastigheten.
El finns indraget in huset
Vatten och avlopp saknas (går att koppla på sig på det kommunala vatten och avloppet via samfälligheten) Byggrätten på denna tomt är 80 kvm huvudbyggnad + 30 kvm komplementbyggnad. Fastigheten har en båtplats men ingen bryggplats i dagsläget då nuvarande ägare ej hade behov av det. Om så önskas kan den tilltänkta köparen ta del av bryggplats mot en avgift till bryggföreningen.
Här bor ni ett stenkast från havet samt härliga promenadstråk i naturen. Någon minuts promenad från bostaden finns café Ängstugan där man får sig en lunch eller dopp vid bryggan.
Söker ni ett lugnt och harmoniskt område med härliga vyer men ändå närhet till centrum så är detta något för er!

Vi ses på visningen!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Tjuvholmen, Nyköping

Vårbroddstigen 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.