Ramshyttan, Nora

Ramshyttan 421

  • 44 kvm
  • Fritidshus
Högstbjudande 2 300 000 kr

Dröm för dig som vill bo i rofylld natur med egen brygga

Charmigt och gediget hus på unik naturtomt med vattenfall och egen brygga för morgondoppet. Gångavstånd till Ramsjön, en av Kilsbergens vackraste och mest välskötta badplatser med flera bryggor.

En fantastisk fastighet för dig som vill bo omgiven av vacker natur men samtidigt ha närheten till både Örebro och Nora.

På den lummiga naturtomten finns stora gräsytor, vattenfall, blommor och bärbuskar. En genuin fastighet mitt i hjärtat av Ramshyttan/Kilsbergen med bär- och svampskogar, Bergslagsleden, rikt djurliv och många utflyktsmål. Här är det en njutning att paddla, vandra och cykla. Samtidigt är bekvämligheterna i Örebro och Nora nära. Till Nora är det till och med cykelavstånd, knappa 9 kilometer till den pittoreska turiststaden med sin berömda glass.

Huvudbyggnaden välkomnar med en hall med gott om förvaringsmöjligheter. Det lantliga, ljusa köket har direkt utgång till verandan med sin härliga vy över tomten och vattnet. Från hallen når man även sällskaps- och matsalsrummet med kaminen som blir ett smycke och är perfekt för att elda i mysiga inomhuskvällar efter ett kvällsdopp. Sovrum med fönster som ger ett härligt ljusinsläpp.
I huvudbyggnaden finns badrum med WC och dusch. På fastigheten finns även ytterligare en charmig huslänga med två sovrum samt tre förrådsbodar. Perfekt även för den större familjen, gäster eller generationsboende.

Läget är fantastiskt och det är få förunnat att kunna njuta av egen brygga och den vackra naturen i Kilsbergen med dess djurliv på så nära håll. Det här är verkligen en pärla som måste ses!

Kontakta Fastighetsmäklare Paola Ingeby 070-732 01 04 alt. paola.ingeby@skadiamaklarna.se för mer info.

Välkommen hem.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Ramshyttan, Nora

Ramshyttan 421

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.