Tidavad, Mariestad

Tidavad Winbergstorpet 1

Såld
  • 2 rum
  • 50 kvm
  • Fritidshus

Charmigt sommarparadis på naturskön tomt!

Välkommen hem till Tidavad Winbergstorpet 1, en unik möjlighet att förverkliga drömmen om ditt egna sommarparadis! Detta fritidshus ligger på en stor tomt med generösa ytor och en naturskön omgivning som erbjuder total avskildhet och ro. Fritidshuset är charmigt och inbjudande, perfekt för sommarens alla dagar. Här kan du njuta av sköna morgnar på uteplatsen och soliga eftermiddagar i trädgården.

På tomten finns även ett mysigt gästhus, idealiskt för besökande släkt och vänner eller kanske som ett hemmakontor där du kan arbeta i lugn och ro med utsikt över den vackra naturen. För den hantverksintresserade finns en smed som öppnar upp för kreativa projekt och nya hobbyer. Jordkällaren ger dig möjlighet att förvara matvaror på ett traditionellt och hållbart sätt, perfekt för den som uppskattar hemodlade grönsaker och egen sylt. Vedhuset är en praktisk tillgång som gör det enkelt att hålla elden vid liv under de kyligare kvällarna, samtidigt som det bidrar till den rustika och genuina känslan av hela fastigheten.

Baksidan av tomten gränsar mot en vacker äng, vilket ger en milsvid vy som sträcker sig så långt ögat kan nå. Här kan du njuta av naturens lugn och skönhet, långt bort från stadens brus. Den rogivande omgivningen gör detta till en perfekt plats för avkoppling, reflektion och att återknyta kontakten med naturen. Fastigheten är avskilt belägen och erbjuder en sällsynt känsla av lugn och ro. Här kan du verkligen koppla av och njuta av livet i ditt eget tempo, omgiven av naturens skönhet och stillhet.

Mer om mäklarna