Edsala, Mariefred

Lingonvägen 3

Såld
  • 4 rum
  • 72 kvm
  • Fritidshus

Välskött fritidshus med insynsskyddat läge!

På en södervänd tomt i populära Edsala finner du detta vinterbonade fritidshus med samma ägare sedan 1981. Beläget i lummigt fritidshusområde med promenadavstånd till badplats är det här det perfekta stället att njuta av sommardagarna. Den södervända tomten sträcker sig över hela 2 221 kvadratmeter och ger dig en privat och insynsskyddad miljö. Kommunalt V/A planerat till 2024, anslutningsavgift: 251 447:-.

Fastigheten välkomnar dig via prydlig stensättning som leder dig vidare upp till bostaden och ett generöst altandäck i anslutning till entrén. Här erbjuds många soltimmar och plats för matgrupp som enkelt inrymmer både vänner och familj. Väl inne möts ni av en praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter och gediget trägolv som ger ett gott första intryck. Till vänster finns ett rymligt kök med gott om arbetsytor, smarta förvaringslösningar och plats för matgrupp intill tidsenligt blyinfattat fönster. Till höger hittar ni vardagsrummet med plats för bekväm sällskapsdel, perfekt för säsongens regniga dagar framför den stämningshöjande öppna spisen. Huset inrymmer även ett badrum med tvättutrustning, tre sovrum med totalt 6 bäddar och gott om plats för övernattande sällskap.

Utvändigt erbjuder fastigheten en lättskött naturtomt med trevliga nivåskillnader och för den trädgårdsintresserade finns här goda möjligheter för framtida odlingar. Intill huset ligger även en välskött gäststuga med ytterligare två bäddar. Separat garage med arbetsutrymme och förvaringsmöjligheter för säsongens alla redskap. På bostadshusets östra gavel finns en mindre mat- och vinkällare.

Edsala & Kalkudden är beläget strax utanför Mariefred och erbjuder en charmig fritidshusmiljö med närhet till både natur och bekvämt avstånd till Stockholm. Området präglas av natursköna omgivningar med Mälarens vatten som en självklar del av landskapet. För den friluftsintresserade finns här fina promenadstråk, cykelleder och möjligheter till båtliv. Mariefreds pittoreska stadskärna når ni enklast med cykel eller bil och här kan ni njuta av ett rikt utbud av små butiker, restauranger och hemtrevliga caféer bland dem välbevarade 1800-talshusen. Mariefred erbjuder även en mängd sevärdigheter för stora som små med guidade turer av Gripsholms slott, museijärnväg med ångloksdragna tåg eller naturreservatet Hjorthagen.

Med en tilltalande utemiljö och utrymme för både vänner och familj är detta ett perfekt fritidshus för den som vill ha en avkopplande tillflyktsort. Passa på att säkra fritidshusdrömmen!

Mer om mäklarna