Jägersro villastad 2, Malmö

Irisgången 133

Såld
  • 2 rum
  • 44 + 40 kvm
  • Fritidshus

Välkommen till Irisgången 133, Jägershill Sommarstad 2

Kolonistuga på toppenläge i sydväst läge!

Välkommen till denna underbara kolonistuga som ligger på en eftertraktad hörntomt med över 80 kvm totala ytor fördelat på stuga, gäststuga, stor inglasad altan och förrådsutrymmen! Här får du chansen att njuta av det bästa av två världar: avskildheten i ett naturnära läge och bekvämligheten med moderna uppgraderingar.

Denna kolonistuga utstrålar charm och hemtrevnad. Här möts du av ett välplanerat utrymme där varje kvadratmeter är genomtänkt. Det finns ett välutrustat och nyrenoverat badrum och det ljusa och luftiga vardagsrummet bjuder in till mysiga stunder och umgänge med familj och vänner. Lägg därtill ett kök och ett sovrum - här bor du som värderar bekvämlighet!
Utöver det inbjudande och ljusa inomhusutrymmet erbjuder denna stuga även ett fantastiskt uterum. Här kan du njuta av långa sommarkvällar, oavsett väder med fantastisk solnedgång att beskåda. Med plats för både matgrupp och mindre loungemöbler blir detta den perfekta platsen för både middagar och avkoppling.

Tomten är något alldeles extra - en hörntomt som ger en känsla av rymd och frihet. Här finns plats för odling, lek och rekreation. Den välskötta trädgården är en fröjd för ögat med blomstrande rabatter, fruktträd och frodiga gräsmattor. För den trädgårdsintresserade finns det gott om utrymme att skapa sitt eget paradis med möjlighet, med utrymme för både grönsaksland och blomsterbäddar. Den charmiga trädgården erbjuder också flera mysiga hörnor där du kan koppla av med en bok eller njuta av en fika i solen.
Välkommen på visning!

Mer om mäklarna