Flatvarp, Loftahammar

Flatvarp Ekö 7

  • 30 kvm
  • Fritidshus
Högstbjudande 3 500 000 kr

Enskilt läge med magnifik havsutsikt!

Det är få förunnat att kunna förvärva en fastighet med det läge som Flatvarp Ekö 7 erbjuder. Efter att ha ägts av samma familj i många decennier år är det nu dags för denna skärgårdspärla att byta ägare.

Här kan ni förverkliga drömmen om ett trivsamt fritidsboende vid havet med en sagolik utsikt över öppet vatten, kobbar, skär och båtar som åker förbi med jämna mellanrum.

Fastigheten är bebyggd med en huvudbyggnad om 30 kvadrat. Här finns ett kök, vardagsrum med fungerande eldstad och ett sovrum. Här finns utgång till det stora altandäcket som ligger i ett rakt söderläge med sol större delen av dagen.

Vidare finns en fin gäststuga med ett sovrum och en förråds- och tvättdel med förbränningstoalett och dusch.

Tacksam tomt om 712 kvadrat med klippor/gräsytor i fin kombination. Nere vid havet finns en brygga med servitut som ej ligger på fastigheten, perfekt att nyttja som badbrygga och båtplats för mindre motorbåt.

Flatvarp ligger 1,5 mil från Loftahammar på Stora Askö, där skärgården övergår till öppet hav. Omgivningarna är mycket tilltalande med vackra skogar, klippor och skär. Här kan man njuta av naturens skådespel och verkligen finna sig till ro oavsett årstid.

Missa inte detta tillfälle - chans som sällan kommer åter!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Flatvarp, Loftahammar

Flatvarp Ekö 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.