Valla, Linköping

Valla tomt 424 Gräsvägen/Lavendelvägen

Såld
  • 1 rum
  • 24 kvm
  • Fritidshus

Perfekt för dig som har gröna fingrar!

Välkommen till Valla Tomt 424, en härlig oas i det populära kolonistugeområdet i Valla Koloniområde. Här kan ni ge uttryck för era gröna fingrar och njuta av de lummiga omgivningarna. Den härliga tomten om 288 kvm ger möjlighet för dig som älskar att odla och här finns idag vinbär, blåbär, äpplen, körsbär, plommon, vindruvor, krusbär, hallon, jordgubbar och rabarber.

Huset om cirka 24 kvadratmeter inklusive uterum är perfekt för dig som önskar ett välplanerat boende med plats för säng och kök. Hela huset renoverades invändigt år 2010 vilket ger en hög standard. Här finns även ett mysigt uterum och ett växthus om cirka 7,3 kvadratmeter att nyttja uppfört 2017. Huset har indragen el. Denna bostad har många användningsområden så som sommarboende, ett mål för kvällsutflykten eller varför inte som gästrum så att dina gäster kan övernatta om du har ont om plats hemma.

Området är mycket välskött, lugnt och trivsamt. Gemensam toalett och dusch finns i närheten av huset och likaså parkering. Några meter bort från huset finns Gamla Linköping med tillhörande fina omgivningar, minigolf och mysiga caféer att besöka. Besök gärna Linköpings koloniträdgårdars hemsida för mer information http://www.linkopingskolonitradgardar.se/. Observera att för köp krävs det att man är folkbokförd i Linköping.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna