Östra Harg, Linköping

Östra Harg Holmen Norra 16

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 4 rum
  • 100,5 + 68,2 kvm
  • Fritidshus

Vinterbonat fritidshus med sjötomt vid Roxen

Drömmer du om ett fritidshus med sjötomt och egen brygga? Nu har du chansen att förvärva ett underbart vinterbonat fritidshus med arrenderad mark i idylliska Östra Harg, precis vid sjön Roxen. Här bor du insynsskyddat och lummigt i ett område från 1930-talet, med vattnet som din närmsta granne.

Huvudhuset disponeras om ett rymligt och öppet kök i social och bra planlösning med generösa arbetsytor, öppet upp till nock, stora fönsterpartier ut mot trädgården samt plats för matbord och stolar. Vardagsrummet är med genomgående stora ljusinsläpp, högt i tak, sociala sällskapsytor med gott om plats för soffa samt braskamin. På entréplan finns även två sovrum samt helkaklat duschrum utrustad med toalett, tvättmaskin samt torktumlare. Övervåningen utgörs av ett rymligt sovrum med gott om förvaring i form av skjutdörrsgarderob. Genomgående trägolv i bostaden och fräscha ytskikt. Hela huset är omfamnat av en genuin hemkänsla och har genomgående trivsamma utrymmen.

Fastigheten ligger inbäddad i en fantastisk natur i en magisk miljö. På dess lummiga tomt om 2 000 kvadratmeter växer en rik och varierad flora som förgyller varje årstid. Här hittar du vitsippor, pioner, rosbuskar och liljekonvaljer bland mycket annat. Denna blomsterprakt skapar en underbar och färgstark miljö som förhöjer upplevelsen av att vistas på fastigheten. Här kan du njuta av lummiga grönområden och ett magiskt vackert eklandskap. Den egna brygga med bastuflotte och den direkta tillgången till Roxens vatten förhöjer verkligen livskvalitén. Här på tomten finns även tre uthus som i dagsläget bland annat rymmer ett gästrum, goda förvaringsmöjligheter, vedeldad bastu, två trädäckade altaner, ett växthus, utedass och flertalet bodar/förråd.

Detta fritidshus erbjuder en unik möjlighet att leva nära naturen i ett naturskönt och privat läge. Här kan du njuta av lugnet och tystnaden, samtidigt som du har alla bekvämligheter du behöver för att bo här året runt.

Missa inte chansen att uppleva detta paradis vid Roxen. Kontakta oss för mer information och visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Östra Harg, Linköping

Östra Harg Holmen Norra 16

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.