Bankekind, Linköping

Lerboga Ekbacken 7

REDO™
  • 3 rum
  • 60 + 15 kvm
  • Fritidshus
Utgångspris 1 195 000 kr

Sommardröm/Bankekind

En riktig pärla med sol hela dagen. En plats för harmoni och livskvalitet endast 20 min från stan ligger denna lilla dröm som nu spänt väntar på en ny ägare.

Fastigheten, som är friköpt, har renoverats och byggts ut till absolut bästa skick. Här finns ett generöst sovrum, två sällskapsrum varav ett med en mysig braskamin, kök/pentry, duschrum med förbränningstoa och en fin matrumsdel med naturen i blickfånget. Ett perfekt tillfälle för er som önskar ha ett andningshål för soliga sommardagar och sköna grillkvällar med ändå med närhet in till stan.

Här finns ett ytterst trivsamt uterum från Willab Garden om ca 15 kvm i samtliga väderstreck med utsikt över grönskan. Även en otroligt rogivande och mysig pergola med naturen inpå knuten med de vackra tallarna och bergsknallarna med sin naturliga grönska. Inbäddad i vackert skog- och eklandskap ligger denna naturtomt helt befriad från insyn, där du kan njuta av fågelkvitter.

Varmt välkommen till denna sommardröm i Bankekinds mysiga omgivningar med närhet till Svinstadsjön där det erbjuds badmöjlighet.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Bankekind, Linköping

Lerboga Ekbacken 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.