Revsand, Kristinehamn

Visnums-Kilsvägen 34

REDO™
  • 3 rum
  • 60 kvm
  • Fritidshus

HÄRLIGT FRITIDSHUS I REVSAND - KRISTINEHAMN

Varmt välkommen till denna charmiga stuga belägen i ett av Kristinehamns mest eftertraktade områden, där Vänerns klara vatten möter Revsand och dess klippiga uddar. Här kan du njuta av en lugn och avskild oas med närhet till vattnet, omgiven av natursköna miljöer och en rad bekvämligheter i närheten.

Huvudbyggnaden består av ett arbetsvänligt kök utrustat med spis, kyl/frys och vedspis och här finns sommarvatten från gemensam brunn. Två sovrum och ett rymligt öppet vardagsrum centrerad kring bostadens mysiga öppna spis. Fräscht duschrum och separat rum med förbränningstoalett. På utsidan av stugan finner du en altan, perfekt för härliga stunder i kvällssolen med dina nära och kära. På tomten finns ytterligare en Attefall stuga på 25kvm med sovplatser för övernattande gäster.

I området finns allt du behöver för minnesvärda och bekväma somrar. Till stugan finns båtplats. Strax intill stugan erbjuds löpspår, badplats, Revsands Familjecamping där det är liv hela sommaren med hjälp av lekplats med hoppkudde och enklare kiosk. Endast 10 minuter till centrala Kristinehamn och dess bekvämligheter!

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Revsand, Kristinehamn

Visnums-Kilsvägen 34

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.